![]() |
|
| |||
| |||
| Κάρτα γραφικών μου δεν είναι να ανιχνευθεί και στο Device Manager σχισμή όπου είναι το μόνο που έχει ένα θαυμαστικό όταν είναι. Αν υπάρχει κάποιο είδος του υλικού ή του λογισμικού πρόβλημα πες μου. Αμφιβάλλω για το λογισμικό του, δεδομένου ότι οι οδηγοί δεν θα εγκαταστήσετε. Έχω επίσης δύο διαφορετικούς τύπους μνήμης RAM σε, θα πρέπει να πάρω μία που εκτίθενται ή να αφήσει το θέμα στη; αν κάποιος θα μπορούσε να πει em πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό, θα ήταν μεγάλη. Έχω θέσει έναν σύνδεσμο με ένα βίντεο που έχω φορτώσει στο youtube εδώ, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επανεγκατάσταση της μητρικής πλακέτας οδηγών θα πρέπει να διορθωθεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Πώς θα πάω πώς θα κάνουμε αυτό; |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε στο site του κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας, έπληξε στήριξη, να βρείτε τη μητρική πλακέτα στην αναπτυσσόμενη λίστα και να δείτε για τους οδηγούς.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |