![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja grafička kartica nije otkriven i uzimajući u Device Manager utor gdje je samo u tome ima uskličnikom gdje je. Ako postoji nekakav softver ili hardver problem, recite mi. Sumnjam softver od vozača neće instalirati. JA isto tako imati dvije različite vrste RAM-u, bi li uzeti jedan set out ili ostavite ga u? ako ih itko mogao reći kako ovo popraviti da bi bilo super. Ja sam stavio link na video sam na youtube učitanoj ovdje, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Matične ploče ponovo instalirati upravljačke programe bi trebalo popraviti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kako bi se ja sad radi o tome? |
|
| |||
| |||
| Idi na stranicu na Vašoj matičnoj ploči proizvođača, hit Support, pronašli matične ploče u dropdown i tražiti upravljačke programe.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |