![]() |
|
| |||
| |||
| Mana grafikas karte ir nesaņemu atklāta un Device Manager slot, ja tas ir tas vienkārši ir izsaukuma zīme, kur tā ir. Ja ir sava veida aparatūras vai programmatūras problēmu man. Es šaubos, programmatūru, jo draiveri nav jāinstalē. Man arī ir divas dažādas RAM, ja es vienu, kas izklāstīti vai atstāt to? ja kāds varētu pateikt, em, kā noteikt šo būtu lieliski. Esmu saiti uz video i ir augšupielādēti YouTube šeit . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārinstalēt mātesplati vadītājiem vajadzētu salabot.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kā man būtu jādara, darot to? |
|
| |||
| |||
| Iet uz vietnes jūsu mātesplatē ir ražotājs, hit Support, atrast mātesplatē nolaižamajā un meklēt draiverus.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |