![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moja karta graficzna nie jest wykrywane i uzyskiwania w Menedżerze urządzeń do gniazda, gdy jest w nim tylko ma wykrzyknika gdzie on jest. Jeżeli istnieje jakiś problem ze sprzętem lub oprogramowaniem mi powiedz. Wątpię, ponieważ jego oprogramowanie nie zostanie zainstalowane sterowniki. I także dwa różne typy pamięci RAM w, należy przyjąć jedną określoną lub pozostawić go w? jeśli ktoś mógłby powiedzieć em, jak rozwiązać ten problem, byłoby świetnie. Mam umieścić link do filmu mam upload na youtube tutaj, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponowna instalacja sterowników płyty głównej należy naprawić.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak bym się o tym robi? |
|
| |||
| |||
| Przejdź do witryny producenta płyty głównej, kliknij Support znaleźć płyty głównej w rozwijanej i poszukaj sterowników.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |