![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi placă grafică nu este obtinerea detectate şi în Device Manager fantă în cazul în care este în ea doar un semn de exclamare în cazul în care este. În cazul în care există un fel de hardware sau software problemă să-mi spui. Ma indoiesc ca software-ul său de la conducătorii auto nu se va instala. Am avea, de asemenea, două tipuri diferite de RAM in, ar trebui să-mi iau un concediu stabilite sau în? Daca cineva ar putea spune-le cum să se stabilească acest ar fi minunat. Am pus un link la un video i-au încărcat pe YouTube, aici, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reinstalarea drivere placa de bază ar trebui să-l reparaţi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cum ar fi să plec despre asta? |
|
| |||
| |||
| Du-te la site-ul dvs. de placa de bază ale producătorului, lovit de suport, placa de bază găsi în meniul şi căutaţi pentru şoferi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |