![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja grafická karta je Nedostávame zistili a v Správcovi zariadení slotu, ak je v nej len má výkričník, kde je. Ak existuje nejaký hardware alebo software, problém mi to povedz. Pochybuji, jeho softvér od vodičov nie je možné nainštalovať. Tiež som sa dva rôzne typy RAM in, by mal mať aj jeden súbor, alebo z nej odchádza v? jestli niekto mohol povedať im, ako sa to spravit, že by bolo skvelé. Jsem vložil odkaz na video mám nahrané na youtube tu . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeinstaloval doske mali by to napravit.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ako by som mal ísť robiť, že? |
|
| |||
| |||
| Prejsť na stránkach výrobcu vašej základnej dosky, praští podporu, nájdete na základnej doske v rozbaľovacej ponuke, a hľadať pre vodiča.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |