![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моја графичка картица није откривен и узимајући у Девице Манагер слот где је само у томе има знаком узвика где је. Ако постоји некакав софтвер или хардвер проблем, реците ми. Сумњам софтвер од возача неће инсталирате. ЈА исто тако да има две различите врсте РАМ-у, би ли узети један сет оут или оставите га у? ако их је неко могао рећи како ово поправити да би било супер. Ја сам ставио линк на видео сам на ыоутубе отпремљене овде, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Матичне плоче поново инсталирате управљачке програме би требало поправити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Како би се ја сад ради о томе? |
|
| |||
| |||
| Иди на страницу на вашој матичној плочи произвођача, хит Суппорт, пронашли матичне плоче у дропдоун и тражити управљачке програме.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Могу ли користити ПЦИ графичке картице? | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 17 јануар 2009 12:57 |
| Који Графичка картица?? | јохнние | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 23 новембар 2008 15:08 |
| Која графичка картица | дееајз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 22 децембар 2007 18:45 |
| У потрази за новим Грапхицс Цард | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 14 децембар 2007 21:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |