![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз гледам до степен текущите ми графична карта (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB до 895MB Turbo кеш) за нещо, което ще се пуска забвение на голям екран (32 "сигурни realoutions, но аз ще разбера, ако е необходимо) и половина прилични настройки. всяка допълнителна информация, която се изисква да поиска едно аз ще го за вас. Благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какво ли сегашните създаде PSU, mobo, OS, овен т.н. ни дават всичко от него ни кажете резолюциите на монитора, както и винаги е хубаво да се знае Im се познае, ако имате 8 серия имате изглед Колко струва да си харчите?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| PSU-аз мисля, неговите 250 вата mobo-дънната Рино (GA-T671MG), ако това помага: S -на Windows Vista Home Premium овен-2GB DDR2 HDD-морски порта 360GB 7200RPM TV-1370x768 резолюция в момента му тази система http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html търси да прекарват около £ 100 Иш (максимум £ 130) thnx за помощта |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дънната ви не разполага с x16 PCI-E слот, вие не разполагате с достатъчно мощен PSU, както и закупуване на нови и двете от тези неща, ще ви струва повече от това. Съжаляваме, но вие сте хубав много прецакана в този бюджет. Това е причината да не купуват prebuilt компютри. АТРИБУТИ: Всъщност, аз може да бъде погрешно. В 8300 е PCI-E карта? Все пак, Вие ще трябва да плати за ново PSU и е вероятно, че ще бъде bottlenecked от бюджета, както и на процесора. В този случай може би трябва да хедж вашето залози и запишете се за нов компютър.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|