![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Já koukám až třídě moje současné grafické karty (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128megabajt až 895megabajt Turbo cache) na něco, co bude trvat zapomenutí na velké obrazovce (32 "nejistý realoutions, ale budu-li zjistit, zda není nutný) a polovina slušné nastavení. jakékoli další informace vyžadované pak požádat i se ho pro vás. díky předem.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co se vám aktuální zřídit
PSU, mobo, OS, ram atd. nás všech je Sdělte nám usnesení monitoru stejně vždycky příjemné vědět im hádat, pokud máte o 8 sérii máte průhled kolik můžete utratit ya?
|
|
|
|||
|
|||
|
PSU-Myslím, že jeho 250w
mobo-Motherboard Reno (GA-T671MG) v případě, že pomáhá: s OS-Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 hdd-360gb moře brány 7200RPM tv usnesení-1370x768 současnosti jeho systému http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html Hledáme strávit ish okolo 100 liber (max £ 130) thnx za pomoc |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vaše základní deska nemá PCI-E x16 slot, nemáte dostatečně silný PSU, a nákup nové obě tyto věci budou vám více než to.
Omlouváme se, ale jste dost daleko na to v háji rozpočtu. To je důvod, nemusíte kupovat prebuilt počítačů. EDIT: Vlastně bych mohl být špatně. V 8300 je PCI-E kartu? Přesto, vy budete muset zaplatit za nový PSU a je pravděpodobné, že budete úzké z rozpočtu CPU stejně. V tomto případě budete pravděpodobně by hedžových vaší sázky a šetřit na nový počítač.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|