![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω να μου μέχρι βαθμού τρέχουσα κάρτα γραφικών (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB μέχρι 895MB Turbo cache) σε κάτι που θα διαρκέσει λήθη σε μεγάλη οθόνη (32 "σίγουροι realoutions, αλλά θα μάθω αν χρειάζεται) και με το ήμισυ αξιοπρεπείς ρυθμίσεις. τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που απαιτούνται στη συνέχεια να ζητήσει ένα i πάρουμε για σας. ευχαριστίες εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι σας συστήσει τρέχουσες PSU, mobo, OS, ram κτλ μας δώσει όλα αυτά να μας πει τα ψηφίσματα της οθόνης και πάντα καλό να γνωρίζουμε im μαντέψουν εάν έχετε μια σειρά 8 έχετε vista πόσο μπορεί ήδη δαπανήσει;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| PSU-νομίζω τα 250 βατ mobo-Motherboard Reno (GA-T671MG) αν αυτό βοηθάει: s os-Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 hdd θαλάσσια πύλη-360GB 7200rpm tv επί του παρόντος ψηφίσματος-1370x768 αυτό το σύστημα http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html αναζητούν να δαπανήσει περίπου £ 100 ish (έως £ 130) thnx για τη βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μητρική πλακέτα σας δεν έχει x16 PCI-E υποδοχή, δεν έχετε αρκετά ισχυρό PSU και να αγοράζουν νέα και τα δύο αυτά πράγματα θα σας κοστίσει πάνω από αυτό. Συγνώμη, αλλά είστε λίγο πολύ βιδωτούς σε αυτό τον προϋπολογισμό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αγοράζουν prebuilt PC. EDIT: Στην πραγματικότητα, θα μπορούσα να κάνω λάθος. Το 8300 είναι μια κάρτα PCI-E; Παρόλα αυτά, πηγαίνετε να χρειαστεί να πληρώσετε για ένα νέο PSU και είναι πιθανό ότι θα σας αποσυμφορήσει από τον προϋπολογισμό της CPU επίσης. Στην περίπτωση αυτή, ίσως θα πρέπει να αντισταθμίσει τα στοιχήματά σας και να αποθηκεύσετε για ένα νέο υπολογιστή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Κάρτα γραφικών βοήθεια | bossman270 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 17 Απρ 2008 20:45 |
| Ποια Κάρτα Γραφικών; | thwapy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 11 Φεβ 2008 13:06 |
| Ποια κάρτα γραφικών είναι καλύτερη; | Theman000 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 13 Ιαν 2008 05:18 |
| Oblivion | alex | PC & Console Gaming | 2 | 8 Οκτ 2007 06:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |