![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za gore razreda moje trenutne grafičke kartice (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB upto 895MB Turbo cache) u nešto što će se izvoditi zaborav na velikom zaslonu (32 "sigurni od realoutions, ali ću saznati ako je potrebna), te s pola pristojan postavke. bilo kakve dodatne informacije potrebne onda pitati jednog ću dobiti Internet za vas. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koliko vas trenutni set up PSU, mobo, OS, ram itd dajte nam sve to Recite nam rezolucije monitora kao i uvijek izbirljiv to znati im guessing ako imate 8 serije imate vidik koliko može potrošiti ya?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| PSU-250 Mislim da je njen vat mobo-matične ploče Reno (GA-T671MG) ako pomaže da: s os-Windows Vista Home Premium 2GB DDR2 ram - hdd-sea vrata 360GB 7200rpm tv-1370x768 rezoluciju trenutno njen ovaj sustav http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html žele potrošiti oko 100 £ ish (max £ 130) thnx za pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša matična ploča nema x16 PCI-E utor, vi nemate dovoljno snažan PSU, a kupovina novih obje ove stvari će cijenu koju preko toga. Žao nam je, ali ti si pijan na ljepušan velik dio tog proračuna. To je razlog da ne kupuju prebuilt računala. EDIT: Zapravo, ja bi mogao biti u krivu. U 8300 je PCI-E karticu? Ipak, ti si idući u morati platiti za novi PSU i moguće je da ćete biti bottlenecked po CPU kao i proračunu. U ovom slučaju vjerojatno bi trebalo ograđivati vaše oklade i spremili se za nova računala.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Grafičkom karticom pomoć | bossman270 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 17. travanj 2008 20:45 |
| Koji Grafička kartica? | thwapy | Graphics Cards & Monitors | 4 | 11. veljača 2008 13:06 |
| Koja grafička kartica je bolje? | Theman000 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 13 siječanj 2008 05:18 |
| Zaborav | alex | PC & konzole Igre | 2 | 8. listopad 2007 06:19 |
| Thread Tools | |
| |