![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt várom, hogy a jelenlegi minőségű grafikus kártya (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB upto 895MB Turbo Cache), hogy valami fog feledésbe a nagy képernyőn (32 "realoutions nem biztos, de azt is megtudja, ha szükséges) és a felezési tisztességes beállításokat. további szükséges információkat, akkor kérje az én kapom meg az Ön számára. köszi előre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi akkor a jelenlegi létre psu, mobo, OS, RAM stb adni nekünk, hogy Mondd el, a határozatokat a monitor is mindig örülök, hogy tudom im guessing ha van egy 8 sorozat van kilátás hogy mennyit tud költeni ya?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| PSU-Azt hiszem, hogy 250 watt mobo-Motherboard Reno (GA-T671MG), ha ez segít: S OS-Windows Vista Home Premium 2GB DDR2 RAM - HDD-tenger kapujában 360GB 7200RPM tv-1370x768 felbontás jelenleg hogy ez a rendszer http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html Keresés költeni kb 100 ish (max £ 130) thnx a segítséget |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön alaplap nincs x16 PCI-E slot, ha nincs elég nagy teljesítményű tápegység és a felvásárlást a két új dolog kerül, akkor az adott. Sajnáljuk, de még nagyon sok a csavart, hogy a költségvetést. Ez az ok, ha nem vásárolják prebuilt PC. Edit: Nos, én is tévedtem. A 8300 egy PCI-E kártyával? Mégis fogsz fizetni kell egy új PSU, és valószínű, hogy Ön lesz a költségvetés által bottlenecked CPU is. Ebben az esetben valószínűleg a sövény a fogadásokat, és takarítson meg akár egy új számítógépre.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Grafikus kártya help | bossman270 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 17. április 2008 20:45 |
| Melyik Grafikus kártya? | thwapy | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 11. február 2008 13:06 |
| Grafikus kártya, amely a jobb? | Theman000 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 13. január 2008 05:18 |
| Oblivion | alex | PC és konzol játékok | 2 | 8. október 2007 06:19 |
| Téma eszközök | |
| |