![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I am looking to up grade mano dabartinis graphics card (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB upto 895MB Turbo cache) į tai, kas vyks Oblivion ant didelio ekrano (32 "tikri realoutions, bet man sužinoti, jei reikia) ir pusė padorus parametrai. daugiau informacijos reikia tada prašyti I get it for you. Ačiū iš anksto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jums šiuo metu įsteigti PSU, MOBO, OS, RAM ir tt mums visiems jis Praneškite mums monitoriaus rezoliucijos, taip pat visada malonu žinoti im guessing jei turite 8 serija turite Vista Kiek galima išleisti ya?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| PSU-Manau, kad savo 250 Watt MOBO-Motherboard Reno (GA-T671MG) jei tai padeda: S OS Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 HDD jūros vartų 360GB 7200RPM TV rezoliuciją 1370x768 metu jos šioje sistemoje http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html ieško išleisti apie 100 £ ish (max 130 £) thnx for the help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų plokštė neturi x16 PCI-E lizdo, Jūs neturite pakankamai galingas PSU, ir perka naujus abiejų šių dalykų jums kainuos daugiau, kad. Atsiprašome, bet you're pretty much screwed tą biudžetą. Štai todėl jums nereikės pirkti dvejetainiai kompiuteriai. EDIT: Actually, I might be wrong. 8.300 yra PCI-E kortelę? Still, You're going to reikia mokėti už naują PSU ir tikėtina, kad jums bus pašalinus iš biudžeto CPU taip pat. Tokiu atveju jums tikriausiai turėtų apdrausti savo statymus ir įrašyti į naują kompiuterį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Grafika kortelė Pagalba | bossman270 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | Balandis 17, 2008 20:45 |
| Kuris video? | thwapy | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 11 vasaris 2008 13:06 |
| Kuri vaizdo plokštė geresnė? | Theman000 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 13 sausis 2008 05:18 |
| Oblivion | Alex | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 8 spalis 2007 06:19 |
| Temos įrankiai | |
| |