![]() |
|
| |||
| |||
| i am looking to up grade manu pašreizējo grafikas karti (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB līdz pat 895MB Turbo cache) uz kaut ko, kas būs spēkā aizmiršana par lielu ekrānu (32 "drošs par realoutions, bet es uzzinātu, ja nepieciešama) un ar pusi pienācīgas kvalitātes iestatījumiem. vairāk informāciju, tad jautājiet I get it for you. thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas jums pašreizējā izveidota PSU, MOBO, OS, ram utt dod mums visiem tās pastāstīt mums par pārraudzīt rezolūciju, kā arī vienmēr ir patīkami zināt im guessing ja Jums ir 8 sērijas jums ir vista cik daudz var ya tērēt?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| PSU-Es domāju, ka tā 250 watt MOBO-Motherboard Reno (GA-T671MG), ja, kas palīdz: s os-windows vista home premium RAM-2GB DDR2 HDD jūras vārti 360GB 7200RPM tv izšķirtspēja-1370x768 šobrīd tā šī sistēma http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html vēlas tērēt aptuveni £ 100 ish (max £ 130) thnx par palīdzību |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu mātesplatē nav x16 PCI-E slots, jums nav pietiekami jaudīgs PSU, un pērk jaunu abas šīs lietas Tev izmaksās vairāk, ka. Atvainojiet, bet jūs esat diezgan daudz ieskrūvē tajā budžetā. Tas ir iemesls, kāpēc tu nepērk iebūvētām datoriem. EDIT: Patiesībā, es varētu būt nepareizi. 8.300 ir PCI-E karti? Still, jūs dodas uz nepieciešamību maksāt par jaunu PSU un tas ir iespējams, ka jums būs novērsis trūkumus, ko budžeta CPU, kā arī. Šajā gadījumā Jums droši vien vajadzētu dzīvžogu savas likmes un ietaupīt uz jauno datoru.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|