![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem maksymalnie klasy mojej obecnej karty graficznej (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB upto 895MB Turbo cache) na coś, co będzie działać zapomnienie na wielkim ekranie (32 "realoutions wątpliwości, ale i dowiedzieć się, jeżeli to potrzebne) i pół godnej ustawienia. więcej informacji wymaganych następnie zwrócić się I get it for you. thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| whats you bieżących skonfigurować PSU, Mobo, OS, barana itp nam wszystkim to powiedz nam rezolucje monitora oraz zawsze miło wiedzieć im guessing jeśli masz 8 serii masz Vista ile można spędzić ya?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| PSU-Myślę, że jego 250 watt Mobo-Motherboard Reno (GA-T671MG) jeżeli to pomaga: s OS-Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 hdd morzu bramy 360GB 7200RPM tv-1370x768 rozdzielczości obecnie jej tego systemu http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html chce wydać około £ 100 ish (max £ 130) thnx for the help |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoja płyta nie ma PCI-E x16 gniazda, nie masz dość sił, PSU, oraz zakup nowych obu tych rzeczy, będzie Cię kosztować ponad to. Przepraszamy, ale jesteś bardzo pijany, że w budżecie. To jest powód aby nie kupować prekompilowanych PC. EDIT: Właściwie, mogę się mylić. 8300 to karta PCI-E? Still, you're going to trzeba płacić za nowe PSU i jest prawdopodobne, że będziesz bottlenecked przez CPU oraz budżetu. W tym przypadku prawdopodobnie powinny zabezpieczyć swoje zakłady i zapisać się na nowy komputer.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|