![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I-am căutat până la clasa a-mi placă grafică curent (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB până la 895MB Turbo cache) la ceva care va rula uitare pe un ecran mare (32 "sigur de realoutions, dar i se va afla dacă este necesar) şi cu jumătate decente de setări. mai multe informaţii necesare, atunci i se cere o lua-o pentru tine. mulţumesc în avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce ai curent, înfiinţat PSU, mobo, OS, berbec etc ne dau tot de el Spune-ne de rezoluţie a monitorului de bine ca întotdeauna frumos să ştii im ghicitul dacă aveţi o serie 8 aveţi vista cât de mult pot eu petrece?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| PSU cred sa-i 250 watt Plăci de bază mobo-Reno (GA-T671MG) în cazul în care vă ajută: S OS-Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 HDD-mare poarta 360GB 7200rpm TV-1370x768 rezoluţie în prezent sa acest sistem http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html caută să-şi petreacă în jur de £ 100 ISH (max £ 130) thnx pentru a ajuta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plăci de bază dvs. nu are un x16 slot PCI-E, nu aveţi o PSU suficient de puternic, precum şi achiziţionarea de noi atât de aceste lucruri va costa peste asta. Ne pare rău, dar tu esti cam dat-o in bara la acest buget. Asta e motivul pentru care nu cumpara prebuilt PC-uri. EDIT: De fapt, s-ar putea sa fi gresit. În 8300 este un card PCI-E? Cu toate acestea, te duci la necesitatea de a plăti pentru un nou PSU şi este probabil ca veti fi bottlenecked de la bugetul de procesor, de asemenea. În acest caz, probabil, ar trebui să gard pariurile şi salva până pentru un nou calculator.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|