![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já koukám až triede moje súčasné grafické karty (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128megabajt až 895megabajt Turbo cache) na niečo, čo bude trvať zabudnutiu na veľkej obrazovke (32 "neistý realoutions, ale budu-li zistiť, či nie je potrebný) a polovica dôstojnej nastavenia. akékoľvek ďalšie informácie požadované potom požiadať aj sa ho pre vás. vďaka vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo sa vám aktuálne zriadiť PSU, Mobo, OS, ram atď nás všetkých je Povedzte nám uznesenie monitora rovnako vždycky príjemné vedieť im hádať, ak máte o 8 sérii máte priehľad koľko môžete minúť ya?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| PSU-Myslím, že jeho 250w Mobo-Motherboard Reno (GA-T671MG) v prípade, že pomáha: s OS-Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 hdd-360gb mora brány 7200RPM tv uznesenia-1370x768 súčasnosti jeho systému http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html Hľadáme stráviť ish okolo 100 libier (max £ 130) thnx za pomoc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša základná doska nemá PCI-E x16 slot, nemáte dostatočne silný PSU, a nákup novej obe tieto veci budú vám viac než to. Ospravedlňujeme sa, ale ste dost daleko na to v háji rozpočtu. To je dôvod, nemusíte kupovať prebuilt počítačov. EDIT: Vlastne by som mohol byť zle. V 8300 je PCI-E kartu? Napriek tomu, vy budete musieť zaplatiť za nový PSU a je pravdepodobné, že budete úzkej z rozpočtu CPU rovnako. V tomto prípade budete pravdepodobne by hedžových vašej stávky a šetriť na nový počítač.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Grafické karty pomoci | bossman270 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 17. apríla 2008 20:45 |
| Ktorá grafická karta? | thwapy | Graphics Cards & Monitory | 4 | 11. februára 2008 13:06 |
| Ktorá grafická karta je lepší? | Theman000 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 13. januára 2008 05:18 |
| Zapomnění | alex | PC a herné konzoly | 2 | 8. októbra 2007 06:19 |
| Thread Tools | |
| |