![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю на підйомі моєї нинішньої відеокарта (NVIDIA ® GeForce ® 8300GS 128MB ДО 895 МБ Turbo Cache) на те, що буде запускати Oblivion на великому екрані (32 "впевнені realoutions, але я дізнаюся, якщо це необхідно) і з половиною гідних умовах. більше інформації, необхідної потім попросіть отримати для Вас. Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats ви поточного створена ПГУ, плат, ОЗ, RAM і т.д. дають нам все це Розкажіть нам резолюція монітора також завжди приємно знати І. гадати, якщо у вас є 8 серій у Вас є перспектива Скільки можна витрачати я?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| PSU-Я думаю, свої 250 ват материнських плат-Рено (GA-T671MG), якщо це допоможе: S ОС Windows Vista Home Premium RAM-2GB DDR2 HDD-морськими воротами 360GB 7200RPM ТВ-роздільною здатністю 1370x768 в даний час своєї цією системою http://www.packardbell.co.uk/product...117101-46.html Потрібні витратити близько £ 100 ISH (макс £ 130) Thnx за допомогу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша материнська плата не має x16 PCI-E слот, ви не маєте достатньо потужний блок живлення, а купувати нові обох цих речей буде коштувати вам з цього приводу. Вибачте, але ви дуже багато загвинчується на цей бюджет. Ось чому ви не купите готові комп'ютери. EDIT: На самом деле, я можу помилятися. 8300 PCI-E карти? Тим не менш, ви будете повинні платити за новий блок живлення, і це, імовірніше за все, що ви будете bottlenecked за рахунок бюджету, а також процесор. У цьому випадку ви, ймовірно, повинен хедж ваші ставки і накопичити на новий комп'ютер.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Відеокарта допомогу | bossman270 | Графічні карти & Монітори | 9 | 17 квітня 2008 20:45 |
| Яка відеокарта? | thwapy | Графічні карти & Монітори | 4 | 11 лютого 2008 13:06 |
| Яка відеокарта краще? | Theman000 | Графічні карти & Монітори | 5 | 13 січня 2008 05:18 |
| Забуття | Alex | PC & консоль Gaming | 2 | 8 жовтня 2007 06:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |