по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Графична карта Икономика - ASUS EN8500GT/HTP PCI-Ex16 1GB DDR2

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти март 2009 год., 18:08
Новите държави Група

Просто се чудех дали това е всяко добро?

ASUS EN8500GT/HTP графична карта PCI-Ex16 1GB DDR2

търси да играе зората на war2 с нея.
Old 26-ти март 2009 год., 19:14
Номер на групата

Не, 1GB на VRAM на тази карта е трик и това е лошо купуват на дребно или дори вероятно почти иБей или на намалена цена.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 26-ти март 2009 год., 21:44
Член Група

Къде си я купуват от и колко струва?
Old 26-ти март 2009 год., 22:36
Новите държави Група

Това не е добра сделка изобщо. Да не се плаща, че допълнителните пари за 1GB-версия. Ще се оправя с евтино, 512MB-версия, със сигурност. Той ще тичам зората на война 2 лесно.
Old 26-ти март 2009 год., 22:39
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от healtoss View Post
Това не е добра сделка изобщо. Да не се плаща, че допълнителните пари за 1GB-версия. Ще се оправя с евтино, 512MB-версия, със сигурност. Той ще тичам зората на война 2 лесно.
Дори 512MB версия не е това, което си струва някой ще ходи да ги поискат. Освен ако ОП има около него вече не си струва разглеждането.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 26-ти март 2009 год., 22:45
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Дори 512MB версия не е това, което си струва някой ще ходи да ги поискат. Освен ако ОП има около него вече не си струва разглеждането.
Това е толкова вярно, но ако той ще ходи да играе игри като "зората на война 2", той ще се оправи с тази видео карта за известно време. 8500GT е вид на силни и performanced видео карта, ритъм на 8600GT.
Old 27-ми март 2009, 00:07
Номер на групата

Той е нито "силен", нито "спектакъл", тя е компют-рите HTPC под картата. Това е вярно, че тя ще се пуска DoW2 поради DoW2 като hilariously ниски системни изисквания, но ако ОП иска да си хвърля парите си на бедните бюджетна карта той може да получи нещо като 7900 за същата цена, която е по-добра карта.
Old 27-ми март 2009, 15:39
Новите държави Група

Наздраве за инфо момчета.

и аз го купите за £ 30, но това е само към последната ми за около 4 месеца, както тогава аз ще се купуват нова майка борда, процесор, графична карта др

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc