![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen přemýšlím, je-li to nějaký dobrý? ASUS EN8500GT/HTP Grafické karty PCI-Ex16 1GB DDR2 Hledáme hrát úsvit war2 s ním. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdepak, 1GB VRAM na této kartě je trik a to je špatné nakupovat za maloobchodní nebo dokonce pravděpodobně z eBay nebo za sníženou cenu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kde jste se z nákupu a kolik je hodin? |
|
| |||
| |||
| To není dobré řešit vůbec. Neplatí, že extra peníze za 1GB-verzi. Budete v pořádku s levnější, 512mb-verzi, pro jistotu. Je vám spustit Dawn of War 2 snadno. |
|
| |||
| |||
| Dokonce 512mb verze není to, co stojí za to někdo bude ptát na to. Nedohodnou-li se OP má zhruba již není relevantní.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| To je to pravda, ale když to bude hrát hry jako "Dawn of War 2", on si v pohodě s grafickou kartou na chvíli. 8500GT je druh silného a performanced video karty, preferuje 8600GT. |
|
| |||
| |||
| Je to ani "silné", ani "výkon", je to HTPC karta. Je pravda, že to bude spustit DoW2 kvůli DoW2 vesele s nízkými požadavky na systém, ale v případě, že OP chce vyhodit své peníze oknem na špatnou kartu rozpočtu by mohl dostat něco jako 7900 za stejnou cenu, která je lepší karty.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| nazdraví za info kluci. tak jsem si ji koupili za 30 liber, ale je to jenom na mě za poslední asi 4 měsíce, pak uvidíme se nákupu nového matka desky, procesoru, grafické karty atd. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| First Time Video Card Kupující Looking For Second Opinion. | SharpXXShooter | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19.září 2009 04:48 |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Grafické karty - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. května 2009 05:48 |
| Aktualizace Grafická karta - Asus-A7V8X-X Základní desky | mcmso | Graphics Cards & Monitory | 12 | 27 únor 2009 18:57 |
| Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických karet ... zoufale Nápověda | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25. Září 2008 09:00 |
| Thread Nástroje | |
| |