![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jednostavno pitate ako je to bilo koji dobar? ASUS EN8500GT/HTP Grafička kartica PCI-Ex16 1GB DDR2 u potrazi za reprodukciju zoru war2 s njom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, 1GB of VRAM na tom karticom je trik i to je loše za kupiti u maloprodaji ili čak vjerojatno off eBay ili na smanjene cijene.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gdje si ga s kupovinom, a koliko je to? |
|
| |||
| |||
| To nije dobar posao uopće. Koji ne plaćaju dodatni novčani za 1GB-verziju. Od Vas će biti u redu s jeftinijim, 512MB verzije, za siguran. To će pokrenuti zore of War 2 lako. |
|
| |||
| |||
| Čak i 512MB verzija nije vrijedno što će itko pitati za to. Ukoliko OP ima oko već nije vrijedna razmatranja.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| To je tako istina, ali ako hes' idući u igrati igre poput "praskozorje rata 2", on će biti u redu sa tim video-karticu za neko vrijeme. 8500GT je vrsta jakog i performanced video card, pobjeđuje na 8600GT. |
|
| |||
| |||
| It's niti "jaka", ni "performance", to je HTPC kartice. To je istina da će ga pokretati DoW2 zbog DoW2 vlasništvo hilariously niske zahtjeve sustava OP ali ako se želi baciti daleko njegov novac na kartici siromašni proračun mogao dobiti nešto kao 7900, a po istoj cijeni koja je bolja kartica.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| nazdravlje za info momci. dobro sam kupiti za £ 30, ali je samo dobila na zadnji mi za oko 4 mjeseca jer onda ću biti kupnja nove majku odbora, procesor, grafička kartica itd. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prvi put Video Card Kupac Tražim drugo mišljenje. | SharpXXShooter | Graphics Cards & Monitors | 2 | 19 rujan 2009 04:48 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Graphics Cards - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 05:48 |
| Ažuriraju Video Card - Asus A7V8X-X-matične ploče | mcmso | Graphics Cards & Monitors | 12 | 27. veljača 2009 18:57 |
| Problemi s EN6200TC512 ASUS Grafička kartica ... očajna za pomoć | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitors | 3 | 25. Ruj 2008 09:00 |
| Thread Tools | |
| |