![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog įdomu, jei tai yra bet koks geras? ASUS EN8500GT/HTP Vaizdo korta PCI-Ex16 1GB DDR2 ieško žaisti Dawn of war2 su juo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nope, 1GB VRAM tos kortelės Trik ir tai prastos įsigyti už mažmeninę prekybą arba net turbūt ne eBay arba bent sumažinta kaina.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kur tu jį pirkau ir kiek tai kainuoja? |
|
| |||
| |||
| Tai nėra gerai elgtis ne visiems. Nekreipkite kad papildomų pinigų už 1GB versiją. Jums bus gerai ir pigiau, 512MB versija, tikrai. Tai atliksime Dawn of War 2 lengvai. |
|
| |||
| |||
| Net 512MB versijos nėra verta, kas kam nors ketina prašyti ją. Nebent OP buvo aplink jau ji nėra verta apsvarstyti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| That's so true, bet jei jis ketina žaisti žaidimus, pavyzdžiui, "Dawn of War 2", jis bus gerai su ta vaizdo kortelė laiko. 8500GT yra stiprios ir performanced vaizdo plokštė natūra, beats 8600GT. |
|
| |||
| |||
| Tai nėra nei "stiprus", nei "performance", tai yra HTPC kortelė. Tiesa, kad jis baigsis DoW2 dėl DoW2 atsižvelgdamas hilariously mažos sistemos reikalavimus, tačiau, jei VP nori mesti savo pinigus atokiau nuo prastos biudžeto kortelės jis galėjo gauti kažką panašaus į tą pačią kainą, tai geriau kortelė 7.900.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Cheers info vaikinai. ir aš jį nusipirkti už £ 30, bet tai tik pateko į paskutinę mane maždaug 4 mėnesius, tada aš būsiu pirkti naują motiną lenta, procesorius, video ir tt |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| First Time Video Card Pirkėjas Ieškote antrą nuomonę. | SharpXXShooter | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 19 rugsėjis 2009 04:48 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Graphics Cards - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Gegužė 28, 2009 05:48 |
| Atnaujinama Vaizdo plokštė - Asus-A7V8X-X plokštės | mcmso | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 27 vasaris 2009 18:57 |
| Problemos su ASUS EN6200TC512 Graphics Card ... desperate for Help | Myliu Neringa | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 25 rugsėjis 2008 09:00 |
| Temos įrankiai | |
| |