![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Zastanawiałem się tylko, jeżeli jest to jakieś dobre?
ASUS EN8500GT/HTP Karta graficzna PCI-Ex16 1GB DDR2 patrząc grać świt war2 z nim. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nope, 1GB pamięci VRAM w tej karty jest to chwyt i kupować biednego za handel detaliczny lub nawet prawdopodobnie poza serwisem eBay lub po obniżonej cenie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Gdzie jesteś z zakupu i ile to jest?
|
|
|
|||
|
|||
|
That's not a good deal at all. Nie płacą, że dodatkowe środki pieniężne dla wersji 1GB. You'll be fine z tańszych wersji 512MB, na pewno. To Uruchomię Dawn of War 2 łatwo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nawet 512 wersja nie jest warta tego, co nikomu się z prośbą o to. Jeżeli PO ma już ok. nie warte rozważenia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Przecież to prawda, ale jeśli się do gier jak "Dawn of War 2", to będzie dobrze, że z karty graficznej do pewnego czasu. 8500GT to rodzaj silnej performanced i karta graficzna, bije na 8600GT.
|
|
|
|||
|
|||
|
To nie "silne", ani "wydajność" to HTPC karty. To prawda, że będzie działać DoW2 powodu DoW2 posiadające hilariously niskie wymagania systemowe, ale jeśli PO chce wyrzucić pieniądze od biednych budżetu na kartę mógł dostać coś jak 7900 za tę samą cenę, że to jest lepsze karty.
|
|
|
|||
|
|||
|
cheers for the info chłopaki.
dobrze i nie kupić go za 30 funtów, ale to tylko dostał się do mnie ostatnio o 4 miesiące, jak wówczas będę kupnem nowego matka pokładzie, procesor, karta graficzna itp.
|