![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Doar întrebam dacă acest lucru este bun? ASUS EN8500GT/HTP placă grafică PCI-Ex16 1GB DDR2 caută să joace în zori de war2 cu ea. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, 1GB de VRAM pe care este o carte de pusti şi săraci este o cumpere pentru vânzare cu amănuntul, sau chiar, probabil, de pe eBay sau de la un preţ redus.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Unde te-l de la cumpărare şi de cât de mult este acesta? |
|
| |||
| |||
| Asta nu este o afacere bună la toate. Nu plătiţi ca extra bani pentru 1GB-versiune. Va fi bine, cu mai ieftin, 512MB-versiune, sigur. Acesta va rula Dawn of War 2 cu uşurinţă. |
|
| |||
| |||
| Chiar si versiunea de 512MB nu este în valoare de ce cineva va cere pentru el. Cu excepţia cazului în care a OP-o în jurul deja nu este în valoare de vedere.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Asta e atât de adevărat, dar dacă el va juca jocuri de genul "Dawn of War 2", el va fi bine, cu care video carte pentru o perioada de timp. 8500GT este un fel de puternic şi de performanced video card, batai de 8600GT. |
|
| |||
| |||
| Este scris nici "puternic", nici "de performanţă", este o carte de HTPC. Este adevărat că se va desfăşura DoW2 datorită DoW2 au scăzut hilariously cerinţele de sistem, dar în cazul în care PO vrea să arunce banii pe o distanţă saraci bugetul carte ar putea lua ceva de genul unui 7900 pentru acelaşi preţ pe care o mai bună carte.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Noroc pentru info baieti. bine am facut-o cumpere de £ 30, dar este doar până la ultima mi-am timp de aproximativ 4 luni ca atunci voi fi cumpărarea unui nou mama bord, procesor, placă grafică etc |
![]() |
|
| Marcaje |