![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jen přemýšlím, ak je to nejaký dobrý? ASUS EN8500GT/HTP Grafické karty PCI-Ex16 1GB DDR2 Hľadáme hrať úsvit war2 s ním. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdepak, 1GB VRAM na tejto karte je trik a to je zlé nakupovať za maloobchodné alebo dokonca pravdepodobne z eBay alebo za zníženú cenu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kde ste sa z nákupu a koľko je hodín? |
|
| |||
| |||
| To nie je dobré riešiť vôbec. Neplatí, že extra peniaze za 1GB-verziu. Budete v poriadku s lacnejšie, 512mb-verziu, pre istotu. Je vám spustiť Dawn of War 2 ľahko. |
|
| |||
| |||
| Dokonca 512mb verzie nie je to, čo stojí za to niekto bude pýtať na to. Nedohodnú-li sa OP má zhruba už nie je relevantný.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| To je to pravda, ale keď to bude hrať hry ako "Dawn of War 2", on si v pohode s grafickou kartou na chvíľu. 8500GT je druh silného a performanced video karty, preferuje 8600GT. |
|
| |||
| |||
| Je to ani "silné", ani "výkon", je to HTPC karta. Je pravda, že to bude spustiť DoW2 kvôli DoW2 vesele s nízkymi požiadavky na systém, ale v prípade, že OP chce vyhodiť svoje peniaze oknom na zlú kartu rozpočtu by mohol dostať niečo ako 7900 za rovnakú cenu, ktorá je lepšie karty.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| nazdraví za info chlapci. tak som si ju kúpili za 30 libier, ale je to jenom na mě za posledné asi 4 mesiace, potom uvidíme sa kúpe nového matka dosky, procesora, grafickej karty atď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| First Time Video Card Kupujúci Looking For Second Opinion. | SharpXXShooter | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19.Septembra 2009 04:48 |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Grafické karty - DDR2 vs DDR3 | alfred01 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 05:48 |
| Aktualizácia Grafická karta - Asus-A7V8X-X Základné dosky | mcmso | Graphics Cards & Monitory | 12 | 27 február 2009 18:57 |
| Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických kariet ... zúfalo Pomoc | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25. September 2008 09:00 |
| Thread Tools | |
| |