![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Једноставно питате ако је то било који добар? Асус ЕН8500ГТ/ХТП Графичка картица ПЦИ-Екс16 1ГБ ДДР2 у потрази за репродукцију зору уар2 са њом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нопе, 1ГБ оф ВРАМ на том картицом је трик и то је лоше за купити у малопродаји или чак вероватно офф еБаы или на смањене цене.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Где си га са куповином, а колико је то? |
|
| |||
| |||
| То није добар посао уопште. Који не плаћају додатни новчани за 1ГБ-верзију. Од Вас ће бити у реду са јефтинијим, 512МБ верзије, за сигуран. То ће покренути зоре оф Уар 2 лако. |
|
| |||
| |||
| Чак и 512МБ верзија није вриједно што ће ико питати за то. Уколико ОП има око већ није вриједна разматрања.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| То је тако истина, али ако хес' идући у играти игре попут "праскозорје рата 2", он ће бити у реду са тим видео-картицу за неко време. 8500ГТ је врста јаког и перформанцед видео цард, побеђује на 8600ГТ. |
|
| |||
| |||
| Ит'с нити "јака", ни "перформанце", то је ХТПЦ картице. То је истина да ће га покретати ДоУ2 због ДоУ2 власништво хилариоуслы ниске захтеве система ОП али ако се жели бацити далеко његов новац на картици сиромашни буџет могао добити нешто као 7900, а по истој цени која је боља картица.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| наздравље за инфо момци. добро сам купити за £ 30, али је само добила на последњи ми за око 4 месеца јер онда ћу бити куповина нове мајку одбора, процесор, графичка картица итд |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Први пут видео картица Наручиоца Тражите друго мишљење. | СхарпКСКССхоотер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 19. Јул 2009 04:48 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Грапхицс Цардс - ДДР2 вс ДДР3 | алфред01 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 мај 2009 05:48 |
| Ажурирају Видео Цард - Асус А7В8Кс-Кс-матичне плоче | мцмсо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 27 фебруар 2009 18:57 |
| Проблеми са ЕН6200ТЦ512 Асус Графичка картица ... очајни за помоћ | И Лове Иван | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 25. сеп 2008 09:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |