![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто цікаво, якщо це дало? ASUS EN8500GT/HTP Відеокарта PCI-Ex16 1GB DDR2 прагне грати зорі war2 з ним. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, 1GB відеопам'яті на цій карті є прийомом, і це бідні купити роздрібну або навіть, ймовірно, від eBay або за зниженою ціною.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Де Ви купуєте його від і скільки це коштує? |
|
| |||
| |||
| Це не дуже добру справу взагалі. Чи не платите, що додаткові гроші для 1GB-версія. Ви будете добре з більш дешевою, 512MB-версії, звичайно. Це втеча Рассвет війни 2 легко. |
|
| |||
| |||
| Навіть 512MB версію не коштує, що будь-яка людина спитає за це. Якщо ФП має її навколо, вже не варто уваги.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Це так вірно, але якщо він буде грати в ігри, як "Рассвет війни 2", він буде добре з відеокартою на деякий час. 8500GT є свого роду сильним і performanced відеокарти, б'є 8600GT. |
|
| |||
| |||
| Це не є "сильним", ні "виконання", це картка HTPC. Це правда, що вона буде працювати DoW2 завдяки DoW2 з веселим і низькі системні вимоги, але якщо ОП хоче кинути його гроші бідним на карті бюджет міг отримати щось на зразок 7900 за тією ж ціною це краща карта.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Cheers за інформацію хлопці. Ну, я ж купити його за £ 30, але це тільки отримав в останньому мене близько 4 місяців, то я буду покупки нової материнської плати, процесора, графічні карти і т.д. |