![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im Дейв Im нов в форума, ей така хора:) Както и аз планираме огромния upgradw с моя компютър, а другият ден Купих си Radeon x1650 про 512 MB AGP карта, монтирани нея и тя работи добре, но много disapointingly му наистина не е много по-бързо от предишните си карта с 256 MB Radeon 9550 (бог тя служи ме добре LOL), аз се чудех, и повече с надеждата, че тя се представя лошо, защото аз съм само с помощта на 250 вата захранване и ATI препоръчате 400 вата, за да се работи бавно, отколкото трябва да е, защото от това?, Имам купи 500 вата PSU просто hasn't пристигнали още, но в преразглежданията Четох тази карта беше играе игри като забрава на около 50 FPS с високотехнологично настройки и AA и AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm I съмнение PSU ще бъде забавянето го. Това би било Пусни го или не. Но тя може да помогне. Имате ли всички най-новите драйвери за него? Какво OS имате ли?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От друга бележка, забрава е масово gpu интензивно. Освен ако не сте излизане на много ниска резолюция, която ще трябва да компромис относно AA / AF разглеждане на gpu, което трябва да се постигне дори framerates сцената, да не говорим за 50 +. В X1650 не е бил произведен и разработени по време на ATI-добрите час. Допълнителните 256MB овен над фондова 1650, няма да помогне с AA или като картата просто не разполага с грухтя да го използвам.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти го wouldnt върви, ако го беше Ур PSU I personlly ще имат NVIDIA
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Малко от една отворена декларация, там CW. Nivia също произвеждат ниско края и средата диапазон gpu години. Така че дори и с един от тези искате той вероятно имат същия проблем на споменах.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ах OK и след това достатъчно справедлива LOL, въпреки че знам моето CPU ще бъде ограничаване я (AMD XP 1900), но се един часа tomorow XD, но това трябва да помогне то нали? |
|
| |||
| |||
| Той със сигурност ще помогне, но ограничаване фактор ще бъде gpu.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 тук четат този преглед на тази карта, syste, голите кости, която използват за изпитване тази карта е AMD 64 3500 +, 1 гиг овен и моята карта на x1650 проформа и 7600gs, тя не е лоша карта за цената, но дори и борби със света на Warcraft в пъти ?, Аз наистина мисля, че нещо друго, аз ви ltell ако PSU да направи различни, когато става дума tomorow, и тогава ще ви кажа какво му като при новата настройка пристига като добре, благодаря за помощ момчета |
|
| |||
| |||
| Да, да ни информира. Бих се интересувам.
|
| |||
| |||
| овен повече ще помогне също, в зависимост от това какво Ур текат в момента. топ на гамата графични карти на компютъра му, не се допълват взаимно |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Palit 9800GT графична карта Проблеми | lnicole | Графика на карти & Монитори | 0 | 13 Юни 2009 01:12 |
| Проблеми с графични карти - PC игрите се срива, когато | dwightrocks | Графика на карти & Монитори | 2 | 24 май 2009 г. 13:14 |
| Помощ, № мощност за графична карта ..? | samm121 | Графика на карти & Монитори | 3 | 13 Окт 2008 10:09 |
| TV / графична карта Надстройка Проблеми | mildren4ever | Графика на карти & Монитори | 3 | 13 Jan 2008 11:17 |
| Графична карта шофьор въпроси ... | mark99 | Графика на карти & Монитори | 19 | 22 Авг 2007 11:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |