menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafickou kartu s moc otázek?

Reply

Thread Nástroje
Old 12 leden 2008, 14:26
Člen Skupina

Default Grafickou kartu s moc otázek?

im im dave na nové fórum, takže hej lidi:)
stejně i plánování obrovský upgradw s počítači a druhý den jsem koupil Radeon x1650 pro 512 mb AGP karty, montovat a funguje to dobře, ale velmi disapointingly její opravdu není rychlejší než moje předchozí karta s 256 MB Radeon 9550 (bůh sloužila mi dobře lol), jsem přemýšlel, ale větší naději, že je málo účinné, protože jsem pouze pomocí 250w napájení a ATI doporučit 400 watt, takže je to běží pomaleji, než by měl být kvůli tomu?, jsem koupil 500 watt PSU jen hasn't přijel, ale v hodnocení jsem si tuto kartu bylo hraní her jako je zapomenutí na cca 50 fps s hi a nastavení AA a AF
Old 12. ledna 2008, 15:29
Moderátor skupiny

Hmmm Pochybuji o PSU by zpomaluje to. Bylo by to buď běží, nebo ne. Ale to může pomoct.

Máte všechny nejnovější ovladače pro to?

Jaký máte OS?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 12 leden 2008, 16:54
Dárce Skupina

Na další poznámky zapomnění je masivně GPU intenzivní. Není-li vy budete jen velmi nízké rozlišení vy budete mít na kompromisu o AA / AF zvažuje GPU máte k dosažení ještě hratelný framerates, natož 50 +.

Na X1650 nebyl navržen a vyroben v průběhu ATI nejjemnější hodinu.

Mimoměstského 256MB RAM více než 1650 vozidel nebude pomáhat s AA buď kartu prostě nemá chrochtat ji používat.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 12 leden 2008, 17:06
Banned Skupina

jo to bych spustit, pokud byla ur PSU i personlly by mít tu nvidia

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 12 leden 2008, 17:08
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cheesewheels99 View Post
jo to bych spustit, pokud byla ur PSU i personlly by mít tu nvidia

Bit otevřeného prohlášení tam CW.

Nivia rovněž vyrábějí spodní a střední segment GPU to. Takže ani s jedním z nich byl bych pravděpodobně stejný problém to jsem se zmínil.

-Kanoakavirus
Old 12 leden 2008, 18:18
Člen Skupina

ah ok a pak lol dost reálné, i když vím, moje cpu bude omezit ji (AMD XP 1900), ale jak se jeden zítra XD, ale to by mělo pomoct, že jo?
Old 12 leden 2008, 19:05
Dárce Skupina

Bude jistě pomohou, ale limitujícím faktorem se bude na GPU.

-Kanoakavirus
Old 13 leden 2008, 13:23
Člen Skupina

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 zde si tuto recenzi na tuto kartu, je syste, holé kosti, které používají k testování této karty je AMD 64 3500 +, 1 harpuna beran a můj karty x1650 pro a 7600gs, to není špatný karta pro cenu, ale i bojů s World of Warcraft na časy?, Já myslím, že to opravdu něco jiného, i když se ltell PSU to udělat dif. když přijde zítra, a pak vám řeknu, co jeho jako když nové nastavení dorazí i díky pomoci pro lidi
Old 13 leden 2008, 14:47
Dárce Skupina

Jo, nás informoval. Já bych měla zájem.

-Kanoakavirus
Old 13 leden 2008, 16:05
Člen Skupina

více ram by taky pomoct, a to v závislosti na tom, co ur běh na chvíli. top z řady grafických karet na hovno počítače nejsou vzájemně doplňovat
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Palit 9800GT Grafická karta Otázky lnicole Graphics Cards & Monitory 0 13 června 2009 01:12
Problémy s grafickou kartou - PC pády při hraní dwightrocks Graphics Cards & Monitory 2 24. květen 2009 13:14
Nápověda Ne moc pro grafickou kartu ..? samm121 Graphics Cards & Monitory 3 13. října 2008 10:09
TV / Grafické karty Upgrade Otázky mildren4ever Graphics Cards & Monitory 3 13. ledna 2008 11:17
Ovladač grafické karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. srpna 2007 11:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.