![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im im dave na nové fórum, takže hej lidi:) stejně i plánování obrovský upgradw s počítači a druhý den jsem koupil Radeon x1650 pro 512 mb AGP karty, montovat a funguje to dobře, ale velmi disapointingly její opravdu není rychlejší než moje předchozí karta s 256 MB Radeon 9550 (bůh sloužila mi dobře lol), jsem přemýšlel, ale větší naději, že je málo účinné, protože jsem pouze pomocí 250w napájení a ATI doporučit 400 watt, takže je to běží pomaleji, než by měl být kvůli tomu?, jsem koupil 500 watt PSU jen hasn't přijel, ale v hodnocení jsem si tuto kartu bylo hraní her jako je zapomenutí na cca 50 fps s hi a nastavení AA a AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm Pochybuji o PSU by zpomaluje to. Bylo by to buď běží, nebo ne. Ale to může pomoct. Máte všechny nejnovější ovladače pro to? Jaký máte OS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na další poznámky zapomnění je masivně GPU intenzivní. Není-li vy budete jen velmi nízké rozlišení vy budete mít na kompromisu o AA / AF zvažuje GPU máte k dosažení ještě hratelný framerates, natož 50 +. Na X1650 nebyl navržen a vyroben v průběhu ATI nejjemnější hodinu. Mimoměstského 256MB RAM více než 1650 vozidel nebude pomáhat s AA buď kartu prostě nemá chrochtat ji používat.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo to bych spustit, pokud byla ur PSU i personlly by mít tu nvidia
| |||
| |||
| Citace:
![]() Bit otevřeného prohlášení tam CW. Nivia rovněž vyrábějí spodní a střední segment GPU to. Takže ani s jedním z nich byl bych pravděpodobně stejný problém to jsem se zmínil.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ah ok a pak lol dost reálné, i když vím, moje cpu bude omezit ji (AMD XP 1900), ale jak se jeden zítra XD, ale to by mělo pomoct, že jo? |
|
| |||
| |||
| Bude jistě pomohou, ale limitujícím faktorem se bude na GPU.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 zde si tuto recenzi na tuto kartu, je syste, holé kosti, které používají k testování této karty je AMD 64 3500 +, 1 harpuna beran a můj karty x1650 pro a 7600gs, to není špatný karta pro cenu, ale i bojů s World of Warcraft na časy ?, Já myslím, že to opravdu něco jiného, i když se ltell PSU to udělat dif. když přijde zítra, a pak vám řeknu, co jeho jako když nové nastavení dorazí i díky pomoci pro lidi |
|
| |||
| |||
| Jo, nás informoval. Já bych měla zájem.
|
| |||
| |||
| více ram by taky pomoct, a to v závislosti na tom, co ur běh na chvíli. top z řady grafických karet na hovno počítače nejsou vzájemně doplňovat |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Palit 9800GT Grafická karta Otázky | lnicole | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13 června 2009 01:12 |
| Problémy s grafickou kartou - PC pády při hraní | dwightrocks | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. květen 2009 13:14 |
| Nápověda Ne moc pro grafickou kartu ..? | samm121 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. října 2008 10:09 |
| TV / Grafické karty Upgrade Otázky | mildren4ever | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. ledna 2008 11:17 |
| Ovladač grafické karty otázky ... | mark99 | Graphics Cards & Monitory | 19 | 22. srpna 2007 11:49 |
| Thread Nástroje | |
| |