μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Κάρτα γραφικών με αρμοδιότητα τα θέματα;;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 14:26
Μέλος Ομάδα

im dave im νέα στο φόρουμ, ώστε οι άνθρωποι hey:)
έτσι κι αλλιώς, μια τεράστια upgradw σχεδιασμού με τον υπολογιστή μου και την άλλη μέρα αγόρασε Radeon x1650 pro 512 MB AGP κάρτα, θα τοποθετηθεί και λειτουργεί καλά, αλλά πολύ disapointingly την πραγματικά πολύ ταχύτερα από ό, τι δεν μου προηγούμενη κάρτα A 256 MB Radeon 9550 (θεός θα υπηρετήσει καλά μου lol), αναρωτιέμαι, πολύ περισσότερο, ελπίζοντας ότι εκτελεί άσχημα επειδή είμαι μόνο χρησιμοποιώντας ένα τροφοδοτικό 250 watt και ATI συστήσει 400 watt, οπότε είναι πιο αργή από αυτή τη λειτουργία θα πρέπει να οφείλεται αυτό;, Έχω αγοράσει ένα 500 watt PSU απλώς hasn't φτάσει ακόμα, αλλά στα σχόλια που διάβασα αυτή την κάρτα έπαιζε παιχνίδια όπως λήθη σε περίπου 50 fps με γεια και ρυθμίσεις AA και AF
Old 12ης Ιανουαρίου 2008, 15:29
Συντονιστής Ομάδας

Hmmm αμφιβάλλω το PSU θα είναι η επιβράδυνση που προβλέπεται. Θα ήταν είτε το εκτελέσετε ή μη. Αλλά αυτό μπορεί να συμβάλει.

Έχετε όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης για αυτό;

Τι λειτουργικό σύστημα έχετε;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 16:54
Ομάδα Δωρητών

Σε ένα άλλο σημείωμα, Oblivion είναι μαζικά gpu έντασης. Αν δεν πάμε για ένα πολύ χαμηλή ανάλυση σας θα πρέπει να συμβιβαστεί όσον αφορά το AA / AF υπόψη τις gpu έχετε να επιτύχουν ακόμα playable framerates, πόσο μάλλον με 50 +.

Η X1650 δεν είχε σχεδιαστεί και κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια της ATI ώρα.

Το επιπλέον 256MB μνήμης RAM σε ένα απόθεμα 1650 δεν θα βοηθήσει με ΕΜΤ είτε ως η κάρτα απλά δεν έχει την γρυλλισμός για να το χρησιμοποιήσει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 17:06
Banned Ομάδα

ya wouldnt αυτό εκτελείται, εάν είχε ur PSU i personlly θα έχεις nvidia

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 17:08
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cheesewheels99 View Post
ya wouldnt αυτό εκτελείται, εάν είχε ur PSU i personlly θα έχεις nvidia

Bit ανοικτής δήλωση CW εκεί.

Nivia παράγουν επίσης χαμηλά τέλη και τα μέσα φάσμα της gpu. Έτσι, ακόμη και με μία από αυτές θα είχε πιθανώς έχει το ίδιο το θέμα της ανέφερα.

-Kanoakavirus
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 18:18
Μέλος Ομάδα

ah ok τότε και πάλι καλά lol, αν και γνωρίζω cpu μου θα είναι ο περιορισμός (AMD XP 1900) αλλά δουν ένα tomorow XD, αλλά ότι θα πρέπει να βοηθήσει την κατάσταση;
Old 12 Ιανουαρίου 2008, 19:05
Ομάδα Δωρητών

Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά ο περιοριστικός παράγοντας θα είναι η gpu.

-Kanoakavirus
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 13:23
Μέλος Ομάδα

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 εδώ για να διαβάσετε αυτή την αναθεώρηση αυτής της κάρτας, το syste, γυμνά κόκαλα που χρησιμοποιούν για την εξέταση αυτής της κάρτας είναι AMD 64 3500 + 1 GIG RAM και την κάρτα μου την x1650 pro και η 7600gs, δεν είναι μια κακή κάρτα για την τιμή, αλλά ακόμη και αγώνες με το World of Warcraft σε στιγμή??, Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι άλλο, θ ltell σας αν το PSU έχει προβεί σε διαφορετική όταν πρόκειται tomorow, και τότε θα σας πω τι το ήθελε, όταν η νέα εγκατάσταση φτάνει επίσης, τις ευχαριστίες για την βοήθεια παιδιά
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 14:47
Ομάδα Δωρητών

Ναι, μας ενημερώνει. Θα ήθελα να ενδιαφέρονται.

-Kanoakavirus
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 16:05
Μέλος Ομάδα

περισσότερα ram θα βοηθήσει πάρα πολύ, ανάλογα με το τι ur τρέχει αυτή τη στιγμή. μια προσέγγιση από την κορυφή του φάσματος σε μια κάρτα γραφικών υπολογιστή σκατά δεν συμπληρώνουν η μία την άλλη
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.