![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
IM Dave im novo na forumu, pa hej ljudi:)
anyway planiranje i veliku upgradw sa mojim računalo i neki dan sam kupio Radeon x1650 pro 512 MB AGP karticu, opremljena je i to radi dobro, ali vrlo disapointingly svojih stvarno ne brže nego moj prethodni jedna kartica 256 MB Radeon 9550 (boga služila mi dobro lol), ja sam zadivljen, ali više u nadi da je slabo, jer ja sam koristeći samo 250 vat napajanje i ATI preporučiti 400 Watt, pa je to trčanje sporiji nego što bi trebalo biti zbog toga? ", Ja sam kupio od 500 Watt PSU samo hasn't stigao, ali u recenzijama sam čitao ovu karticu kao što je igranje igrica zaborav na oko 50 fps s hi postavke i AA i AF |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmmm ja PSU sumnje bi se usporavanje ga. To bi bilo pokrenuti ili ne. Ali ona svibanj pomoć.
Jeste li dobili sve najnovije drivere za nju? OS Što imate?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na drugoj bilješki, Zaborav je masivno GPU intenzivna. Osim ako idete za vrlo niske rezolucije si idući u morati kompromis na AA / AF obzirom na GPU imate postići čak framerates igrati, a kamoli 50 +.
The X1650 nije bio proizveden i dizajniran tokom ATI's najfiniji sat. Dodatni 256MB RAM-a više od 1.650 dionica neće pomoći sa AA ili kao karticu jednostavno nema groktaj ga koristiti.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ya wouldnt ga prikazivati ako je to ur PSU ja personlly bi dobio nvidia
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Malo otvorene izjave postoji CW. Nivia također proizvode niske kraja i srednjeg dometa GPU-a. Pa čak i sa jednom od ovih on bih vjerojatno imaju isti problem i sam spomenuo.
|
|||
|
|||
|
ah ok dobro onda dovoljno Fer lol, iako znam moje Procesor će biti ograničavajući ga (AMD XP 1900), ali uzimajući jedan tomorow XD, ali da bi trebalo pomoći u pravu?
|
|
|
|||
|
|||
|
To će sigurno pomoći, ali je limitirajući faktor je idući u biti GPU.
|
|||
|
|||
|
http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 Ovdje pročitajte ovu recenziju ovog karticu, syste, gole kosti koriste za testiranje ove kartice je AMD 64 3500 +, 1 harpun ovna i moju karticu x1650 pro i 7600gs, to nije loš karticu za cijenu, ali se čak i borbe sa svijetom Warcraft at times
?, Stvarno mislite da nešto drugo, ja ltell ako je PSU ne čine dif kada se tomorow, a onda ću ti reći što njegova kao kad stigne novi setup kao dobro, hvala za pomoć momački
|
|
|
|||
|
|||
|
Yeah, čuvaj nas obaviješteni. Htio biti zainteresirani.
|
|||
|
|||
|
više RAM-a bi previše, ovisno o tome što ur prikazuju u ovom trenutku. vrhunski je domet grafičke kartice na računalo sranje ne protivimo svim
|