![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im dave im új a fórum, hogy mi emberek:) anyway i tervezés hatalmas upgradw a saját PC és a minap vettem egy Radeon x1650 PRO 512 MB AGP-kártya, látni azt, és ez szerkezet finom, de nagyon disapointingly, hogy tényleg nem sokkal gyorsabb, mint az előző kártya egy 256 MB Radeon 9550 (Isten szolgált, hogy nekem is lol), kíváncsi vagyok, jól több, abban a reményben, hogy a rosszul teljesítő, mert én csak használ egy 250 wattos tápegységet és ATI ajánlani egy 400 watt, így ez fut lassabban, mint kellene, mert ez?, Én vettem egy 500 wattos tápegység csak hasn't érkezett még, de a kritika, amit olvastam ezt a kártyát a játékra, mint a feledés, mintegy 50 fps a hi-beállítások és az AA és AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm kétlem a PSU lenne lassul le. Azt sem fut, vagy nem. De ez segíthet. Van a legújabb meghajtókat ez? Milyen OS van?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A másik megjegyzés, Oblivion is erőteljesen GPU igényes. Hacsak nem lesz egy nagyon kis felbontású mész, hogy a kompromisszum az AA / AF figyelembe GPU Önnek eléréséhez is lejátszható framerates, nemhogy 50 +. Az X1650 nem gyártják, és a tervezett ATI legszebb óra. Az extra 256 MB RAM-állomány több mint 1650 nem fog segíteni az AA vagy a kártya egyszerűen nem rendelkezik a grunt használni.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya meg akar futtatni, ha azt ur psu i personlly nyertem volna nvidia
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Kis nyitott nyilatkozat ott CW. Nivia is alacsony végét és középkategóriás GPU's. Tehát még egy ilyen, amit valószínűleg ugyanaz a probléma I említeni.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ah OK is valós, akkor elég lol, bár tudom, én cpu lesz korlátozva azt (AMD XP 1900), de kezd egy tomorow XD, de ez segít, nem? |
|
| |||
| |||
| Ez minden bizonnyal segítséget, hanem a korlátozó tényező lesz a GPU.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 Itt olvasd el ezt a véleményt a kártya, a syste, csupasz csontok vizsgálatára használják ezt a kártyát az AMD 64 3500 +, 1 koncert ram, és a kártya az x1650 Pro és a 7600gs, ez nem egy rossz kártya ára, de azt még küzd A World of Warcraft időpontokban ?, Azt hiszem, hogy valami mást, én ltell, ha a tápegység nem tesz dif amikor tomorow, majd elmondom nektek, mi az, mint amikor az új beállítás érkezik is, köszönhetően segítséget srácok |
|
| |||
| |||
| Igen, minket tájékoztatni. Én lennék érdekelt.
|
| |||
| |||
| több RAM segítene is, attól függően, hogy milyen ur futó pillanatában. a felső tartományban grafikus kártya egy szar számítógép nem egészítik ki egymást |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Palit 9800GT grafikus kártya kérdések | lnicole | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 13. június 2009 01:12 |
| Kérdésekről grafikus kártya - PC lefagy Gaming | dwightrocks | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 24. május 2009 13:14 |
| Segítség, nincs áram a grafikus kártya ..? | samm121 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. október 2008 10:09 |
| TV / Grafikus kártya Upgrade Issues | mildren4ever | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 13. január 2008 11:17 |
| Grafikus kártya driver problémák ... | mark99 | Grafikus kártyák és monitorok | 19 | 22. augusztus 2007 11:49 |
| Téma eszközök | |
| |