פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

כרטיס המסך עם כוח בעיות??

Reply

שרשרת כלים
Old 12 ינואר 2008, 14:26
חבר קבוצת

IM IM דייב חדש בפורום, אז היי אנשים:)
בכל מקרה אני התכנון ענק upgradw עם PC והשני היום קניתי RADEON x1650 pro 512 MB כרטיס agp, מצויד אותו והוא עובד בסדר גמור, אבל מאוד disapointingly שלה באמת לא הרבה יותר מהר מאשר הקודמים שלי כרטיס של 256 MB RADEON 9550 (אלוהים זה שימש אותי גם LOL), אני תוהה, טוב יותר מקווה שזה ביצועים גרועים כי אני רק משתמש 250 Watt החשמל ATI ו להמליץ על 400 Watt, כך זה פועל לאט יותר ממה שהוא צריך להיות בגלל זה?, יש לי קנה 500 Watt PSU זה פשוט hasn't הגיעו עדיין, אבל קראתי ביקורות על הכרטיס שיחק משחקים כמו שכחה בסביבות 50 fps עם הגדרות קט ו AA ו AF
Old 12 ינואר 2008, 15:29
מנהל קבוצת

Hmmm אני בספק את PSU יהיה להאט אותו. זה היה גם להפעיל את זה או לא. אבל זה עשוי לעזור.

האם יש לכם את כל מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור זה?

איזה מערכת הפעלה יש לך?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 12 ינואר 2008, 16:54
קבוצת תורמים

אחר הערה, היא שכחה massively gpu אינטנסיבית. אלא אם כן אתה הולך על רזולוציה נמוכה מאוד אתה הולך צריך להתפשר על AA / AF בהתחשב gpu לך להשיג גם playable framerates, לעזוב לנפשו 50 +.

ה X1650 לא מייצרים ומעוצבות במהלך ATI של מיטב שעה.

תוספת של 256MB ראם מעל 1650 המניה לא יסייע גם עם AA בתור כרטיס פשוט אין את לנחור כדי להשתמש בו.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 12 ינואר 2008, 17:06
קבוצת מגורש

wouldnt לך להריץ את זה אם זה היה ur PSU אני personlly היה חייב Nvidia

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 12 ינואר 2008, 17:08
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cheesewheels99 View Post
wouldnt לך להריץ את זה אם זה היה ur PSU אני personlly היה חייב Nvidia

מעט פתוח הצהרה שם CW.

גם לייצר Nivia נמוכה סוף ו gpu של אמצע טווח. אז גם עם אחד כזה הוא מעוניין כנראה יש את אותה בעיה של שציינתי.

-Kanoakavirus
Old 12 ינואר 2008, 18:18
חבר קבוצת

אה בסדר אז גם סביר מספיק LOL, למרות שאני יודע CPU שלי יהיה להגביל אותו (AMD XP 1900) אבל אחד מקבל tomorow XD, אבל זה אמור לעזור זה נכון?
Old 12 ינואר 2008, 19:05
קבוצת תורמים

זה יהיה בהחלט לעזור אך הגורם המגביל הוא הולך להיות gpu.

-Kanoakavirus
Old 13 ינואר 2008, 13:23
חבר קבוצת

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 כאן לקרוא את הסקירה על הכרטיס, את syste, חשופים עצמות הם משתמשים כדי לבדוק את הכרטיס הזה הוא AMD 64 3500 +, 1 ו חלטורה רם את הכרטיס שלי x1650 פרו ואת 7600gs, זה לא רע עבור כרטיס מחיר, אך הוא גם מאבקי עם World of Warcraft לפעמים??, אני באמת חושב שזה משהו אחר, אני ltell אם אתה עושה את PSU לבצע dif כאשר מדובר tomorow, ולאחר מכן אגיד לך מה את אוהבת כאשר תוכנית ההתקנה החדשה מגיעה גם כן, תודה על העזרה חבר 'ה
Old 13 ינואר 2008, 14:47
קבוצת תורמים

כן, הודיעו לנו לשמור. אני יהיה מעוניין.

-Kanoakavirus
Old 13 ינואר 2008, 16:05
חבר קבוצת

ראם יעזור יותר מדי, תלוי מה ur לרוץ ברגע זה. א בטווח העליון של כרטיס המסך על המחשב חרא לא משלימים אחד את השני
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.