![]() |
|
| |||
| |||
| IM IM דייב חדש בפורום, אז היי אנשים:) בכל מקרה אני התכנון ענק upgradw עם PC והשני היום קניתי RADEON x1650 pro 512 MB כרטיס agp, מצויד אותו והוא עובד בסדר גמור, אבל מאוד disapointingly שלה באמת לא הרבה יותר מהר מאשר הקודמים שלי כרטיס של 256 MB RADEON 9550 (אלוהים זה שימש אותי גם LOL), אני תוהה, טוב יותר מקווה שזה ביצועים גרועים כי אני רק משתמש 250 Watt החשמל ATI ו להמליץ על 400 Watt, כך זה פועל לאט יותר ממה שהוא צריך להיות בגלל זה?, יש לי קנה 500 Watt PSU זה פשוט hasn't הגיעו עדיין, אבל קראתי ביקורות על הכרטיס שיחק משחקים כמו שכחה בסביבות 50 fps עם הגדרות קט ו AA ו AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm אני בספק את PSU יהיה להאט אותו. זה היה גם להפעיל את זה או לא. אבל זה עשוי לעזור. האם יש לכם את כל מנהלי ההתקן העדכניים ביותר עבור זה? איזה מערכת הפעלה יש לך?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אחר הערה, היא שכחה massively gpu אינטנסיבית. אלא אם כן אתה הולך על רזולוציה נמוכה מאוד אתה הולך צריך להתפשר על AA / AF בהתחשב gpu לך להשיג גם playable framerates, לעזוב לנפשו 50 +. ה X1650 לא מייצרים ומעוצבות במהלך ATI של מיטב שעה. תוספת של 256MB ראם מעל 1650 המניה לא יסייע גם עם AA בתור כרטיס פשוט אין את לנחור כדי להשתמש בו.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wouldnt לך להריץ את זה אם זה היה ur PSU אני personlly היה חייב Nvidia
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() מעט פתוח הצהרה שם CW. גם לייצר Nivia נמוכה סוף ו gpu של אמצע טווח. אז גם עם אחד כזה הוא מעוניין כנראה יש את אותה בעיה של שציינתי.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| אה בסדר אז גם סביר מספיק LOL, למרות שאני יודע CPU שלי יהיה להגביל אותו (AMD XP 1900) אבל אחד מקבל tomorow XD, אבל זה אמור לעזור זה נכון? |
|
| |||
| |||
| זה יהיה בהחלט לעזור אך הגורם המגביל הוא הולך להיות gpu.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 כאן לקרוא את הסקירה על הכרטיס, את syste, חשופים עצמות הם משתמשים כדי לבדוק את הכרטיס הזה הוא AMD 64 3500 +, 1 ו חלטורה רם את הכרטיס שלי x1650 פרו ואת 7600gs, זה לא רע עבור כרטיס מחיר, אך הוא גם מאבקי עם World of Warcraft לפעמים ??, אני באמת חושב שזה משהו אחר, אני ltell אם אתה עושה את PSU לבצע dif כאשר מדובר tomorow, ולאחר מכן אגיד לך מה את אוהבת כאשר תוכנית ההתקנה החדשה מגיעה גם כן, תודה על העזרה חבר 'ה |
|
| |||
| |||
| כן, הודיעו לנו לשמור. אני יהיה מעוניין.
|
| |||
| |||
| ראם יעזור יותר מדי, תלוי מה ur לרוץ ברגע זה. א בטווח העליון של כרטיס המסך על המחשב חרא לא משלימים אחד את השני |