![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im dave jiems naujas forumas, todėl Ei ZMONES:) anyway I planavimo didžiulis upgradw su mano PC ir kitą dieną aš nusipirkau Radeon x1650 pro 512 MB AGP kortelę, įrengti jį, ir jis puikiai veikia, bet labai disapointingly jos tikrai nėra daug greičiau nei mano anksčiau kortele 256 MB Radeon 9550 (dievas jis tarnavo man gerai lol), I am wondering, gerai dar tikiuosi, kad jis yra blogas, nes aš esu tik naudojant 250 vatų elektros energijos tiekimo ir ATI rekomenduoja 400 vatų, todėl jis veikia lėčiau, nei turėtų būti, nes iš to?, aš nusipirkau 500 Watt PSU tai tiesiog hasn't atvyko dar, bet aš perskaičiau atsiliepimus ši kortelė žaidimų kaip Oblivion apie 50 fps su hi parametrai ir AA ir AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm aš abejoju PSU būtų lėtėjimo jį žemyn. Tai arba paleisti jį ar ne. Tačiau jis gali padėti. Ar turite visas naujausias tvarkykles tai? Kokia OS turite?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitą įrašą, Oblivion yra masiškai GPU intensyvus. Jei jūs ruošiatės labai mažos rezoliucijos jums teks eiti į kompromisą dėl AA / AF svarsto GPU turite pasiekti net žaisti framerates, jau nekalbant apie 50 +. X1650 nebuvo pagaminti ir suprojektuoti per ATI geriausių valandą. Extra 256MB RAM per atsargų 1.650 nepadės AA arba kaip kortele tiesiog neturi kriuksėjimas jį naudoti.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya wouldnt ji paleisti jei jis buvo gimęs PSU I personlly būtų gavę NVIDIA
| |||
| |||
| Citata:
![]() Bit atvirą pareiškimą yra KNM. Nivia gamina žemos ir vidutinės klasės GPU's. Taigi net ir su vienu iš šių jam reikia tikriausiai paties numerio minėjau.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ah ok pat teisingas pakankamai tada lol, nors aš žinau, mano cpu bus apribojimas (AMD XP 1900), tačiau vis viena rytoj XD, bet tai turėtų padėti teisingai? |
|
| |||
| |||
| Jis tikrai padės, bet ribojantis veiksnys yra bus GPU.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 Čia perskaityti šia kortele peržiūros syste, bare kaulai, kuriuos jie naudoja testas ši kortelė yra AMD 64 3500 +, 1 koncertą avinas ir mano kortelė x1650 Pro ir 7600GS, tai nėra blogai kortelės kaina, bet tai dar kovą su World of Warcraft kartais ?, Aš tikrai manau, kad kažkas, aš ltell jums, jei psu neturi daryti dif kai kalbama apie rytoj, o tada il pasakys, ką jos patinka, kai nauja setup atvyksta taip pat, nes pagalbos vaikinai |
|
| |||
| |||
| Taip, saugo mus informavo. I'd be interested.
|
| |||
| |||
| RAM padėtų per daug, priklausomai nuo to, ką UR veikia šiuo metu. Nuotolio graphics card viršuje shit kompiuteris nepapildo vienas kito |