rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Karta graficzna z mocy kwestii?

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 stycznia 2008, 14:26
Członek grupy

Default Karta graficzna z mocy kwestii?

im dave im nowy na forum, więc hej ludzie:)
anyway i planowania ogromny upgradw z mojego komputera, a drugi dzień kupiłem radeon x1650 pro 512 MB AGP karty wyposażone i to działa dobrze, ale bardzo disapointingly naprawdę jej nie znacznie szybciej niż moje poprzednie karty 256 mb Radeon 9550 (boga służył mi dobrze lol), i am wondering, więcej również nadzieję, że jest to słabą skuteczność, ponieważ Ja jestem tylko przy użyciu zasilacza 250 watt i ATI polecić 400 wat, więc to działa wolniej niż powinien on być z tego powodu?, Mam kupił 500 watt PSU to tylko hasn't przybył jeszcze, ale w opinii i czytać tej karty został gier jak Oblivion na około 50 fps z hi i ustawienia AA i AF
Old 12. stycznia 2008, 15:29
Moderator grupy

Hmmm I wątpliwości PSU byłoby spowolnienie go. To albo go uruchomić, czy nie. Ale to może pomóc.

Masz wszystkie najnowsze sterowniki do niego?

Jaki masz OS?

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 12 stycznia 2008, 16:54
Grupa dawcy

Na innej notatki, Oblivion jest potężnie GPU intensywne. Jeśli nie masz się za bardzo niskiej rozdzielczości You're Going do kompromisu w sprawie AA / AF rozważywszy GPU masz do osiągnięcia nawet grywalna framerates, nie mówiąc już o 50 +.

W X1650 nie został zaprojektowany i wyprodukowany w ATI's Finest godzinę.

Dodatkowe 256MB RAM ponad 1650 nie stanie pomóc w AA albo jako karta po prostu nie ma grunt, aby go używać.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 12 stycznia 2008, 17:06
Banned Grupa

ya it wouldnt uruchomić, jeśli została ona ur PSU i personlly miałoby dostał nvidia

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 12 stycznia 2008, 17:08
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by cheesewheels99 View Post
ya it wouldnt uruchomić, jeśli została ona ur PSU i personlly miałoby dostał nvidia

Bit otwartego oświadczenie nie CW.

Nivia również koniec produkcji niskiej i średniej zakres graficznego. Tak więc nawet z jednym z tych he'd prawdopodobnie ten sam problem I mentioned.

-Kanoakavirus
Old 12 stycznia 2008, 18:18
Członek grupy

ah ok dobrze Fair enough następnie lol, chociaż wiem, mój procesor będzie to ograniczenie (AMD XP 1900), ale coraz jeden tomorow XD, ale że prawo to powinno pomóc?
Old 12 stycznia 2008, 19:05
Grupa dawcy

To z pewnością będzie pomocne, ale jest czynnikiem ograniczającym będzie GPU.

-Kanoakavirus
Old 13 stycznia 2008, 13:23
Członek grupy

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 tu przeczytać tę recenzję tej karty, na syste, szkielet ich wykorzystania do testowania tej karty AMD 64 3500 +, 1 gig barana i moja kartą x1650 pro i 7600GS, to nie jest złe karty cen, ale nawet zmagania World of Warcraft z czasem?, I really think it coś innego, i ltell, czy PSU robi innego jeśli chodzi tomorow, a następnie Powiem ci, co jej, gdy przybędzie nowych instalacji, jak również, dzięki za pomoc chłopaki
Old 13 stycznia 2008, 14:47
Grupa dawcy

Tak, zachowaj nas informacji. I'd be interested.

-Kanoakavirus
Old 13 stycznia 2008, 16:05
Członek grupy

więcej RAM pomogłoby także w zależności od tego, co ur uruchomione w danym momencie. najwyższy w zasięgu karty graficznej w komputerze gówno nie uzupełniają się wzajemnie
Reply

Register

Zakładki