![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im dave im nowy na forum, więc hej ludzie:) anyway i planowania ogromny upgradw z mojego komputera, a drugi dzień kupiłem radeon x1650 pro 512 MB AGP karty wyposażone i to działa dobrze, ale bardzo disapointingly naprawdę jej nie znacznie szybciej niż moje poprzednie karty 256 mb Radeon 9550 (boga służył mi dobrze lol), i am wondering, więcej również nadzieję, że jest to słabą skuteczność, ponieważ Ja jestem tylko przy użyciu zasilacza 250 watt i ATI polecić 400 wat, więc to działa wolniej niż powinien on być z tego powodu?, Mam kupił 500 watt PSU to tylko hasn't przybył jeszcze, ale w opinii i czytać tej karty został gier jak Oblivion na około 50 fps z hi i ustawienia AA i AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm I wątpliwości PSU byłoby spowolnienie go. To albo go uruchomić, czy nie. Ale to może pomóc. Masz wszystkie najnowsze sterowniki do niego? Jaki masz OS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na innej notatki, Oblivion jest potężnie GPU intensywne. Jeśli nie masz się za bardzo niskiej rozdzielczości You're Going do kompromisu w sprawie AA / AF rozważywszy GPU masz do osiągnięcia nawet grywalna framerates, nie mówiąc już o 50 +. W X1650 nie został zaprojektowany i wyprodukowany w ATI's Finest godzinę. Dodatkowe 256MB RAM ponad 1650 nie stanie pomóc w AA albo jako karta po prostu nie ma grunt, aby go używać.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ya it wouldnt uruchomić, jeśli została ona ur PSU i personlly miałoby dostał nvidia
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Bit otwartego oświadczenie nie CW. Nivia również koniec produkcji niskiej i średniej zakres graficznego. Tak więc nawet z jednym z tych he'd prawdopodobnie ten sam problem I mentioned.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ah ok dobrze Fair enough następnie lol, chociaż wiem, mój procesor będzie to ograniczenie (AMD XP 1900), ale coraz jeden tomorow XD, ale że prawo to powinno pomóc? |
|
| |||
| |||
| To z pewnością będzie pomocne, ale jest czynnikiem ograniczającym będzie GPU.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 tu przeczytać tę recenzję tej karty, na syste, szkielet ich wykorzystania do testowania tej karty AMD 64 3500 +, 1 gig barana i moja kartą x1650 pro i 7600GS, to nie jest złe karty cen, ale nawet zmagania World of Warcraft z czasem ?, I really think it coś innego, i ltell, czy PSU robi innego jeśli chodzi tomorow, a następnie Powiem ci, co jej, gdy przybędzie nowych instalacji, jak również, dzięki za pomoc chłopaki |
|
| |||
| |||
| Tak, zachowaj nas informacji. I'd be interested.
|
| |||
| |||
| więcej RAM pomogłoby także w zależności od tego, co ur uruchomione w danym momencie. najwyższy w zasięgu karty graficznej w komputerze gówno nie uzupełniają się wzajemnie |
![]() |
|
| Zakładki |