mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Placă grafică cu putere probleme??

Reply

Thread Tools
Old 12 ianuarie 2008, 14:26
Grupul de stat

Default Placă grafică cu putere probleme??

im Dave im noi la forum, asa ca oamenii hei:)
oricum i planificarea unui imens upgradw cu PC-ul meu şi de alte zile am cumparat un Radeon x1650 Pro 512 MB AGP carte, montat-o şi că funcţionează bine, dar foarte disapointingly sa-adevăr, nu mult mai repede decât meu anterior o carte de 256 MB Radeon 9550 (zeul acesta mi-a servit bine lol), i-am mirat, cu mult mai mult în speranţa că acesta este slab performante, pentru că eu sunt doar cu ajutorul unui 250 watt alimentare şi ATI recomanda o 400 watt, deci este rulează mai lent decât ar trebui să fie, din cauza asta?, Am cumparat un 500 watt PSU este doar hasn't sosit încă, dar în revizuirile am citit această carte a fost jocurile ca uitare la aproximativ 50 de fps cu Max şi setări AA şi AF
Old 12 ianuarie 2008, 15:29
Moderator Group

Hmmm Ma indoiesc de PSU ar fi încetinirea-o jos. Ar fie rula sau nu. Dar s-ar putea ajuta.

Ai toate cele mai recente drivere pentru el?

Ce sistem de operare ai?

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 12 ianuarie 2008, 16:54
Grupul de donator

Pe o altă notă, uitare este masiv GPU intensiv. Cu excepţia cazului în care mergi pentru o rezoluţie foarte scăzut pe care îl va avea la un compromis cu privire la AA / AF în considerare GPU aveţi pentru a obţine chiar şi redate framerates, să nu mai vorbim de 50 +.

De X1650 nu a fost proiectat şi fabricat în timpul ATI's buni oră.

În plus 256MB RAM peste un stoc de 1650 nu va ajuta cu AA fie ca la carte, pur şi simplu nu are groh să-l folosească.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 12 ianuarie 2008, 17:06
Banned Group

tine-l wouldnt rula în cazul în care acesta a fost ur PSU personlly i-ar fi luat nvidia

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 12 ianuarie 2008, 17:08
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cheesewheels99 View Post
tine-l wouldnt rula în cazul în care acesta a fost ur PSU personlly i-ar fi luat nvidia

Un pic de o declaraţie în sensul acelor de ceasornic.

Nivia de asemenea, produce mici şi sfârşitul mijlocul serie de GPU. Deci, chiar şi cu unul dintre aceste el dori, probabil, au aceeaşi problemă a-am menţionat.

-Kanoakavirus
Old 12 ianuarie 2008, 18:18
Grupul de stat

ah ok si destul de corect, atunci lol, deşi ştiu procesorul meu va fi limitarea acesta (AMD XP 1900), dar o achiziţie Miine XD, dar că ar trebui să contribuie la acesta nu-i asa?
Old 12 ianuarie 2008, 19:05
Grupul de donator

Aceasta va ajuta cu siguranţă, dar este factor de limitare a va fi de GPU.

-Kanoakavirus
Old 13 ianuarie 2008, 13:23
Grupul de stat

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 citeste aici acestei analize pe această carte, a syste, oasele goale pe care o folosesc pentru a testa acest card este AMD 64 3500 +, 1 gig ram şi cartea mea de vizită a x1650 pro şi 7600gs, acesta nu este un card de preţul de rău, dar chiar şi luptele World of Warcraft cu cel de ori??, Eu chiar cred ca este altceva, am ltell tine în cazul în care se face o PSU diferit atunci când este vorba Miine, si apoi sa-ti spuna ce sa ca, atunci când sosesc noi de configurare, de asemenea, multumesc pentru ajutor baieti
Old 13 ianuarie 2008, 14:47
Grupul de donator

Da, ne informaţi. Aş fi interesat.

-Kanoakavirus
Old 13 ianuarie 2008, 16:05
Grupul de stat

mai mult ram ar ajuta de asemenea, în funcţie de ceea ce ur rulează în acest moment. un top de gama placă grafică pe un rahat computer nu se completeze unele pe altele
Reply

Register

Marcaje