menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafickú kartu s moc otázok?

Reply

Thread Tools
Old 12 január 2008, 14:26
Člen Skupina

Default Grafickú kartu s moc otázok?

im im dave na nové fórum, takže hej ľudí:)
rovnako aj plánovanie obrovský upgradw s počítačmi a druhý deň som kúpil Radeon X1650 Pro 512 mb AGP karty, montovať a funguje to dobre, ale veľmi disapointingly jej naozaj nie je rýchlejší než moje predchádzajúce karta s 256 MB Radeon 9550 (boh slúžila mi dobre lol), jsem přemýšlel, ale väčšia nádej, že je málo účinné, pretože som len pomocou 250w napájanie a ATI odporučiť 400 watt, takže je to beží pomalšie, ako by mal byť kvôli tomu?, jsem koupil 500 watt PSU len hasn't prišiel, ale v hodnotení som si túto kartu bolo hranie hier ako je zabudnutiu na cca 50 fps s hi a nastavenia AA a AF
Old 12. januára 2008, 15:29
Moderátor skupiny

Hmmm Pochybuji o PSU by spomaľuje to. Bolo by to buď beží, alebo nie. Ale to môže pomoct.

Máte všetky najnovšie ovládače pre to?

Aký máte OS?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 12 január 2008, 16:54
Darcu Skupina

Na ďalšie poznámky zabudnutia je masívne GPU intenzívne. Ak vy budete len veľmi nízke rozlíšenie vy budete mať na kompromise o AA / AF zvažuje GPU máte na dosiahnutie ešte hratelný framerates, nieto 50 +.

Na X1650 nebol navrhnutý a vyrobený v priebehu ATI najjemnejšej hodinu.

Mimomestského 256MB RAM viac ako 1650 vozidiel nebude pomáhať s AA buď kartu prostě nemá chrochtá ju používať.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 12 január 2008, 17:06
Banned Skupina

jo to bych spustiť, ak bola ur PSU i personlly by mať tú nvidia

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 12 január 2008, 17:08
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal cheesewheels99 View Post
jo to bych spustiť, ak bola ur PSU i personlly by mať tú nvidia

Bit otvoreného vyhlásenia tam CW.

Nivia tiež vyrábajú spodnú a stredné segment GPU to. Takže ani s jedným z nich bol by som pravdepodobne rovnaký problém to som sa zmienil.

-Kanoakavirus
Old 12 január 2008, 18:18
Člen Skupina

ah ok a potom lol dost reálne, i keď viem, moje cpu bude obmedziť ju (AMD XP 1900), ale ako sa jeden zajtra XD, ale to by malo pomoct, že jo?
Old 12 január 2008, 19:05
Darcu Skupina

Bude určite pomôžu, ale limitujúcim faktorom sa bude na GPU.

-Kanoakavirus
Old 13 január 2008, 13:23
Člen Skupina

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 tu si túto recenziu na túto kartu, je systém, holé kosti, ktoré používajú na testovanie tejto karty je AMD 64 3500 +, 1 harpúna baran a môj karty x1650 pre a 7600GS, to nie je zlý karta pre cenu, ale aj bojov s World of Warcraft na časy?, Já myslím, že to naozaj niečo iné, aj keď sa ltell PSU to urobiť dif keď príde zajtra, a potom vám poviem, co jeho ako keď nové nastavenie dorazí aj vďaka pomoci pre ľudí
Old 13 január 2008, 14:47
Darcu Skupina

Jo, nás informoval. Já bych mala záujem.

-Kanoakavirus
Old 13 január 2008, 16:05
Člen Skupina

viac ram by taky pomoct, a to v závislosti na tom, čo ur Beh na chvíľu. top z radu grafických kariet na hovno počítače nie sú vzájomne dopĺňať
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Palit 9800GT Grafická karta Otázky lnicole Graphics Cards & Monitory 0 13 júna 2009 01:12
Problémy s grafickou kartou - PC pády pri hraní dwightrocks Graphics Cards & Monitory 2 24. máj 2009 13:14
Pomoc Nie moc pre grafickú kartu ..? samm121 Graphics Cards & Monitory 3 13. októbra 2008 10:09
TV / Grafické karty Upgrade Otázky mildren4ever Graphics Cards & Monitory 3 13. januára 2008 11:17
Ovládač grafickej karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. augusta 2007 11:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.