![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im im dave na nové fórum, takže hej ľudí:) rovnako aj plánovanie obrovský upgradw s počítačmi a druhý deň som kúpil Radeon X1650 Pro 512 mb AGP karty, montovať a funguje to dobre, ale veľmi disapointingly jej naozaj nie je rýchlejší než moje predchádzajúce karta s 256 MB Radeon 9550 (boh slúžila mi dobre lol), jsem přemýšlel, ale väčšia nádej, že je málo účinné, pretože som len pomocou 250w napájanie a ATI odporučiť 400 watt, takže je to beží pomalšie, ako by mal byť kvôli tomu?, jsem koupil 500 watt PSU len hasn't prišiel, ale v hodnotení som si túto kartu bolo hranie hier ako je zabudnutiu na cca 50 fps s hi a nastavenia AA a AF |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm Pochybuji o PSU by spomaľuje to. Bolo by to buď beží, alebo nie. Ale to môže pomoct. Máte všetky najnovšie ovládače pre to? Aký máte OS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na ďalšie poznámky zabudnutia je masívne GPU intenzívne. Ak vy budete len veľmi nízke rozlíšenie vy budete mať na kompromise o AA / AF zvažuje GPU máte na dosiahnutie ešte hratelný framerates, nieto 50 +. Na X1650 nebol navrhnutý a vyrobený v priebehu ATI najjemnejšej hodinu. Mimomestského 256MB RAM viac ako 1650 vozidiel nebude pomáhať s AA buď kartu prostě nemá chrochtá ju používať.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo to bych spustiť, ak bola ur PSU i personlly by mať tú nvidia
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Bit otvoreného vyhlásenia tam CW. Nivia tiež vyrábajú spodnú a stredné segment GPU to. Takže ani s jedným z nich bol by som pravdepodobne rovnaký problém to som sa zmienil.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ah ok a potom lol dost reálne, i keď viem, moje cpu bude obmedziť ju (AMD XP 1900), ale ako sa jeden zajtra XD, ale to by malo pomoct, že jo? |
|
| |||
| |||
| Bude určite pomôžu, ale limitujúcim faktorom sa bude na GPU.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 tu si túto recenziu na túto kartu, je systém, holé kosti, ktoré používajú na testovanie tejto karty je AMD 64 3500 +, 1 harpúna baran a môj karty x1650 pre a 7600GS, to nie je zlý karta pre cenu, ale aj bojov s World of Warcraft na časy ?, Já myslím, že to naozaj niečo iné, aj keď sa ltell PSU to urobiť dif keď príde zajtra, a potom vám poviem, co jeho ako keď nové nastavenie dorazí aj vďaka pomoci pre ľudí |
|
| |||
| |||
| Jo, nás informoval. Já bych mala záujem.
|
| |||
| |||
| viac ram by taky pomoct, a to v závislosti na tom, čo ur Beh na chvíľu. top z radu grafických kariet na hovno počítače nie sú vzájomne dopĺňať |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Palit 9800GT Grafická karta Otázky | lnicole | Graphics Cards & Monitory | 0 | 13 júna 2009 01:12 |
| Problémy s grafickou kartou - PC pády pri hraní | dwightrocks | Graphics Cards & Monitory | 2 | 24. máj 2009 13:14 |
| Pomoc Nie moc pre grafickú kartu ..? | samm121 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. októbra 2008 10:09 |
| TV / Grafické karty Upgrade Otázky | mildren4ever | Graphics Cards & Monitory | 3 | 13. januára 2008 11:17 |
| Ovládač grafickej karty otázky ... | mark99 | Graphics Cards & Monitory | 19 | 22. augusta 2007 11:49 |
| Thread Tools | |
| |