![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ИМ Даве им ново на форуму, па хеј људи:)
Аныуаы планирање и велику упграду с мој рачунар и неки дан сам купио Радеон кс1650 про 512 МБ АГП картицу, опремљена је и то ради добро, али врло дисапоинтинглы својих стварно не брже него мој претходни једна картица 256 МБ Радеон 9550 (бога служила ми добро лол), ја сам задивљен, али више у нади да је слабо, јер ја сам помоћу само 250 ВАТ напајање и АТИ препоручити 400 Уатт, па је то трчање спорији него што би требало да буде због тога? ", Ја сам купио од 500 Уатт псу само хасн'т стигао, али у рецензија сам читао ову картицу као што је играње игрица заборав на око 50 фпс са бок подешавања и АА и АФ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хммм ја псу сумње би се успоравање га. То би било покренути или не. Али она мај помоћ.
Јесте ли добили све најновије дривер за њу? ОС Шта имате?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
На другој бележака, Заборав је масивна ГПУ интензивна. Осим ако идете за врло ниске резолуције си лијегање морати компромис на АА / АФ обзиром на ГПУ имате постићи чак фрамератес играти, а камоли 50 +.
Тхе Кс1650 није био произведен и дизајниран током АТИ'с најфиније сат. Додатни 256МБ РАМ-а више од 1.650 дионица неће помоћи са АА или као картицу једноставно нема гроктај га користити.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ыа уоулднт га приказују ако је то ур псу ја персонллы би добио НВИДИА
|
|||
|
|||
|
Куоте:
![]() Мало отворене изјаве постоји ЦУ. Нивиа такође производе ниске краја и средњег домета ГПУ-а. Па чак и са једном од ових он бих вероватно имају исти проблем и сам споменуо.
|
|||
|
|||
|
ах ок добро онда довољно Фер лол, иако знам моје Процесор ће бити ограничавајући га (АМД КСП 1900), али узимајући један томороу КСД, али да би требало помоћи у праву?
|
|
|
|||
|
|||
|
То ће сигурно помоћи, али је лимитирајући фактор је идући да буде ГПУ.
|
|||
|
|||
|
хттп://ууу.елитебастардс.цом/цмс/инд...1&лимитстарт=4 Овде прочитајте ову рецензију овог картицу, сыстем, голе кости користе за тестирање ове картице је АМД 64 3500 +, 1 харпун овна и моју картицу кс1650 про и 7600гс, то није лош картицу за цену, али се чак и борбе са светом Уарцрафт ат тимес
?, Стварно мислите да нешто друго, ја лтелл ако је псу не чине диф када се томороу, а онда ћу ти рећи што његова као кад стигне нови сетуп као добро, хвала за помоћ момачки
|
|
|
|||
|
|||
|
Ыеах, чувај нас обавештени. Хтео бити заинтересовани.
|
|||
|
|||
|
више РАМ-а би превише, зависно о томе што ур приказују у овом тренутку. врхунски је домет графичке картице на рачунар срање не противи свим
|