![]() |
|
| |||
| |||
| Dave Sohbet Sohbet forum, bu nedenle yeni Hey insanlar:) Zaten ben ve diğer gün PC ile büyük bir upgradw planlama, x1650 PRO 512 MB AGP kartı Radeon aldım onu monte ve iyi çalışıyor, ama çok disapointingly da gerçekten çok daha hızlı önceki kartı 256 MB Radeon 9550 daha (tanrı it), i, daha iyi, çünkü sadece 400 wattlık öneririz 250 Watt güç kaynağı ve ATI kullanıyorum bu kötü performans umut, merak ediyorum bu yavaş çalışıyor bu yüzden bana iyi lol hizmet daha bu nedeniyle olmalıdır?, i, ancak henüz geldi hasn't 500 Watt PSU aldım olduğunuz değerlendirmeleri i bu kartın merhaba ayarları ve AA ve AF ile yaklaşık 50 fps'de af gibi oyunlar oynuyordum okuyun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm ben PSU bu yavaşlatan olacağını sanmıyorum. Bu veya değil çalışır. Ama yardımcı olabilir. Bunun için en son sürücüleri var mı? Var OS Ne var?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Başka bir kayda göre, Oblivion masif GPU yoğunlukludur. Sizin AA üzerinde uzlaşma zorunda / AF hatta çalnabilir framerate başarmak zorundayız GPU, düşünüyor olacak çok düşük çözünürlük için devam ettiğiniz takdirde sadece 50 izin +. The X1650 imal değildi ve ATI's finest saatte tasarlanmıştır. Bir hisse senedi 1650 konusundaki ilave 256MB bellek kartı ya olarak AA ile sadece kullanmak için homurdanmak yok yardımcı olmaz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sana bu wouldnt çalıştırmak bu UR PSU Ben personlly NVIDIA var da
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Açık bir beyanı Bit of orada CW. Nivia da düşük sonunda üretmek orta menzil GPU's. Yani hatta birisi ile muhtemelen aynı sorunu ben de belirttiğim var ediyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ancak benim işlemci (AMD XP 1900) onu sınırlayacak olacaktır ama tomorow XD almak, ama bu doğru yardımcı olur biliyor ya tamam iyi yeterli lol, fuar? |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle ama yardımcı olacak sınırlayıcı faktör olan GPU olacak.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 64 3500 AMD, burada bu karta bu inceleme okumak, bu syste, çıplak kemikleri bu kartı test etmek için kullanın + 1 gig RAM ve kart x1650 yanlısı ve 7600gs, değil kötü bir kart fiyat için, ama bu bile mücadele şarkı sözleri dünya zaman ile Eğer PSU ve sonra sana söylemek zaman tomorow gelen dif, mü??, Gerçekten başka bir şey düşünüyorsanız, i ltell ne onun gibi zaman yeni kurulum de yardımcı çocuklar için teşekkür geldi |
|
| |||
| |||
| Evet, devam bizi bilgilendirdi. İlgilenmiyorum duyarım.
|
| |||
| |||
| Daha fazla RAM çok, ne şu anda çalışan UR bağlı olarak yardımcı olacak. bir bok bilgisayarda aralığı grafik kartı bir üst birbirlerini tamamlayacak yok |
![]() |
|
| Bookmarks |