менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Графічна карта з владою питання?

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 січня 2008, 14:26
Член групи

Default Графічна карта з владою питання?

І. І. Dave новим для форуму, так Hey людей:)
У всякому разі я планування величезного upgradw з мого ПК, а другий день я купив Radeon X1650 Pro 512 MB AGP карту, він встановлений і працює, але дуже disapointingly своєму насправді не набагато швидше, ніж мої попередні карта 256 Mb Radeon 9550 (Бога він служив мені добре LOL), Гадаю, а більш сподіваючись, що вона виконує погано, тому що я тільки за допомогою 250 Вт блоком живлення і ATI рекомендує 400 ват, тому що він працює повільніше, ніж варто було б з-за цього?, Я купив 500 ватний блок живлення він просто hasn't прибутку ще немає, але в оглядах я читав цю карту було грати в ігри, як Oblivion близько 50 кадрів в секунду з Привіт настройки і А. Ф.
Old 12 січня 2008, 15:29
Модератор групи

Хммм я сумніваюся, БП буде сповільнюючи його. Це буде або запускати його чи ні. Але це може допомогти.

У вас є всі останні версії драйверів для нього?

Якою ОС ви маєте?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 12 січня 2008, 16:54
Донор групи

З іншого боку, забуття масовим GPU інтенсивним. Якщо збираємося вам за дуже низькими дозволом ви йдете на компроміс з AA / AF розгляді GPU у вас є для досягнення навіть відтворювати частоти кадрів, не кажучи вже 50 +.

X1650 не була виготовлена та розроблена під час зоряним часом ATI.

Додатково 256 Мбайт оперативної пам'яті більше 1650 склад не допоможе з АА або як карта просто не хрюкати використовувати його.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 12 січня 2008, 17:06
Забороненої угруповання

Я. Wouldnt запустити його, якщо він був Ур PSU personlly я отримав би NVIDIA

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 12 січня 2008, 17:08
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cheesewheels99 View Post
Я. Wouldnt запустити його, якщо він був Ур PSU personlly я отримав би NVIDIA

Трохи відкритою заявою там ХО.

Nivia також виробляти Low End та середнього діапазону GPU's. Таким чином, навіть з однією з них він би, мабуть, той же питання, я говорив.

-Kanoakavirus
Old 12 січня 2008, 18:18
Член групи

Ах ОК також досить справедливим те LOL, хоча я знаю, мій процесор буде обмежувати його (AMD XP 1900), але отримати одну XD завтра, але це повинно допомогти йому правильно?
Old 12 січня 2008, 19:05
Донор групи

Це, безумовно, допоможе, але обмежує фактором буде GPU.

-Kanoakavirus
Old 13 сiчня 2008, 13:23
Член групи

http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 Тут читав цей огляд на цю карту, Syste, голі кістки вони використовують, щоб перевірити цю карту AMD 64 3500 +, ОЗУ 1 концерт і моя карта X1650 PRO і 7600GS, це не погана картка ціну, але вона ще бореться з World Of Warcraft в рази?, Я дійсно думаю, що це щось ще, я ltell вас, якщо БП робить DIF, коли мова йде завтра, а потім скажу вам, що своє подобається, коли приходить нова установка, а також, спасибі за допомогу хлопці
Old 13 сiчня 2008, 14:47
Донор групи

Так, тримайте нас в курсі. Я був би зацікавлений.

-Kanoakavirus
Old 13 сiчня 2008, 16:05
Член групи

більше оперативної пам'яті допоможуть також, залежно від того, що Ур працює в даний момент. Топ картки діапазоні графіки на комп'ютері лайна не доповнюють один одного
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.