![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. І. Dave новим для форуму, так Hey людей:) У всякому разі я планування величезного upgradw з мого ПК, а другий день я купив Radeon X1650 Pro 512 MB AGP карту, він встановлений і працює, але дуже disapointingly своєму насправді не набагато швидше, ніж мої попередні карта 256 Mb Radeon 9550 (Бога він служив мені добре LOL), Гадаю, а більш сподіваючись, що вона виконує погано, тому що я тільки за допомогою 250 Вт блоком живлення і ATI рекомендує 400 ват, тому що він працює повільніше, ніж варто було б з-за цього?, Я купив 500 ватний блок живлення він просто hasn't прибутку ще немає, але в оглядах я читав цю карту було грати в ігри, як Oblivion близько 50 кадрів в секунду з Привіт настройки і А. Ф. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм я сумніваюся, БП буде сповільнюючи його. Це буде або запускати його чи ні. Але це може допомогти. У вас є всі останні версії драйверів для нього? Якою ОС ви маєте?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З іншого боку, забуття масовим GPU інтенсивним. Якщо збираємося вам за дуже низькими дозволом ви йдете на компроміс з AA / AF розгляді GPU у вас є для досягнення навіть відтворювати частоти кадрів, не кажучи вже 50 +. X1650 не була виготовлена та розроблена під час зоряним часом ATI. Додатково 256 Мбайт оперативної пам'яті більше 1650 склад не допоможе з АА або як карта просто не хрюкати використовувати його.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я. Wouldnt запустити його, якщо він був Ур PSU personlly я отримав би NVIDIA
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Трохи відкритою заявою там ХО. Nivia також виробляти Low End та середнього діапазону GPU's. Таким чином, навіть з однією з них він би, мабуть, той же питання, я говорив.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ах ОК також досить справедливим те LOL, хоча я знаю, мій процесор буде обмежувати його (AMD XP 1900), але отримати одну XD завтра, але це повинно допомогти йому правильно? |
|
| |||
| |||
| Це, безумовно, допоможе, але обмежує фактором буде GPU.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| http://www.elitebastards.com/cms/ind...1&limitstart=4 Тут читав цей огляд на цю карту, Syste, голі кістки вони використовують, щоб перевірити цю карту AMD 64 3500 +, ОЗУ 1 концерт і моя карта X1650 PRO і 7600GS, це не погана картка ціну, але вона ще бореться з World Of Warcraft в рази ?, Я дійсно думаю, що це щось ще, я ltell вас, якщо БП робить DIF, коли мова йде завтра, а потім скажу вам, що своє подобається, коли приходить нова установка, а також, спасибі за допомогу хлопці |
|
| |||
| |||
| Так, тримайте нас в курсі. Я був би зацікавлений.
|
| |||
| |||
| більше оперативної пам'яті допоможуть також, залежно від того, що Ур працює в даний момент. Топ картки діапазоні графіки на комп'ютері лайна не доповнюють один одного |