![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм купил 512MB AGP карта на две седмици път и просто се чудех дали той ще работи добре с моя съвет, тъй като е 4 години, но няма да има AGP слот? Моля, отговорете скоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Ако имате AGP слот ще се оправи.
| |||
| |||
| Аз не се нуждаят от допълнително захранване направя аз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв модел на дънната платка е той и каква мощност е твоята захранване? Изтеглям CPU-Z , които ще ви кажа какво модел на дънната платка
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не се безпокойте, защото аз прочетете инструкциите на уеб онзи ден и той не е казал, че аз нужда от допълнителен захранващ кабел, така че все пак аз съм изкупуване от KC компютри в Хестингс Източен Съсекс. Аз ще ви попита ги точно преди да го купя. BTW, на картата, че аз съм изкупуване е това: Сапфир AGP X1650 Pro 512MB които разходите £ 47,00. Има ли нещо друго, което трябва да знаете преди да го инсталирате? |
|
| |||
| |||
| Мисля, че трябва да търсите друг картата, ако можете, като 7600GT или ако бихте могли да получите X1950 В X1650 не е много добра карта на всички
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Не, не се нуждаят от върха спецификационен карта, защото всичко, което се играе състезателни игри, но никой не е, че новите (вероятно най-старите от тях са осем или девет години и имам ги втора ръка). Единственото, което ми трябва нова графична карта е така, защото имам Flatout 2 и шофьор на автобус вероятно и двете игри ще работят по-добре на новата карта, отколкото си представят 64MB карта. ОК? |
|
| |||
| |||
| Добре, на 7600GT е около една и съща цена и извършва зарежда по-добре от X1650! Също така KC Computers не е толкова евтин Ако търсите тук Вие можете да получите X1650PRO за £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Дали 7600GT AGP карта тогава, тъй като, ако тя е PCI-E тогава той не е добър за мен, защото аз не PCI-E слота на моя борда? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Можете да получите X1650PRO и 7600gt в двете AGP и PCI-E, затова се уверете, че ще избираме Дясната
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчайте достоен графична карта за игри - Newbie Въпрос | zbersinger | Графика на карти & Монитори | 6 | 21-ви ноември 2009 година 13:49 |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| PSU и GFX карти въпрос | mrdaveyk | Графика на карти & Монитори | 3 | 7 Декември 2008 15:28 |
| Въпрос "графична карта | deathsqad | Графика на карти & Монитори | 4 | 20 февруари 2008 год. 04:03 |
| Въпрос към графика карти в Общото | hi345hello | Графика на карти & Монитори | 6 | 5-и парламентарен Дек 2007 15:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |