![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem koupi 512mb AGP karty za dva týdny čas a jen zeptat, pokud to bude fungovat v pořádku s mojí desce, protože je 4 roky starý, ale má AGP slot? Odpovězte, prosím, v nejbližší době.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo. Pokud máte AGP slot budete v pohodě.
|
|||
|
|||
|
I don't need extra napájení mám?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Co je to model desky a jaká je vaše příkon napájení?
Stáhnout CPU-Z , že vám řeknou, co model vaší desky
|
|
|
|||
|
|||
|
Není to strach, protože jsem si přečíst návod z webu na jiný den, a to neříkal, že jsem potřeboval extra napájecí kabel, takže tak jako tak jsem nákup z KC Počítače v Hastings East Sussex. Zeptám se těsně před nimi jsem si ji koupili.
BTW, na kartu, kterou jsem nákup je to: AGP Sapphire X1650 Pro 512mb které náklady 47,00 liber. Ještě něco bych měl vědět, než si ji nainstalovat? |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že byste měli hledat jinou kartu, pokud můžete, stejně jako 7600GT nebo, pokud byste mohli dostat X1950
V X1650 není příliš dobré karty na všech
|
|||
|
|||
|
No I don't need top spec kartu, protože vše, co jsem je hrát závodní hry, ale nikdo je, že nový (nejstarší z nich jsou možná osm nebo devět let a máme-ně druhé straně). Všechno, co potřebuji novou grafickou kartu, protože jsem Flatout 2 a řidič autobusu případně obě hry poběží lépe na novou kartu, než mé současné době 64 MB karta. OK?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobře, že 7600GT je zhruba stejná cena a provede zatížení lépe než X1650!
Také KC Počítače Není pravda, že levný Pokud hledáte tady můžete získat X1650pro za 38 liber
|
|||
|
|||
|
Je 7600GT AGP karty pak, protože pokud je to PCI-E pak to není dobré pro mě, protože jsem žádný PCI-E slot na mé desce?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Můžete získat X1650pro a 7600gt v AGP a PCI-e, tak se ujistěte, že si vyberete ten správný