![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι αγοραστής ενός 512MB AGP κάρτα σε δύο εβδομάδες και μόνο να αναρωτιέται αν αυτό θα λειτουργήσει με το ok μου σκάφους όπως είναι 4 ετών, χωρίς όμως να έχει AGP slot; Απαντήστε σύντομα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι. Αν έχετε μια AGP slot θα σας προστίμου.
| |||
| |||
| Δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοτικό μπορώ να κάνω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο μοντέλο της μητρικής πλακέτας είναι και ποια η ισχύς είναι το τροφοδοτικό; Λήψη CPU-z που θα σας πω τι μοντέλο μητρικής πλακέτας
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Για να μην ανησυχείς, γιατί έχω διαβάσει τις οδηγίες από τον ιστό την άλλη μέρα και δεν χρειάζεται να πω ότι ένας επιπλέον καλώδιο τροφοδοσίας, οπότε ούτως ή άλλως είμαι αγοράζουν από KC Υπολογιστές στο Hastings East Sussex. Θα ζητήσω από τους λίγο πριν το αγοράσουν. BTW, η κάρτα που έχω αυτή την αγορά είναι: AGP Sapphire X1650 Pro 512MB που κοστίζει £ 47.00. Υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεται να ξέρω περίπου πριν το εγκαταστήσετε; |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι πρέπει να αναζητήσουμε μια άλλη κάρτα, αν μπορείτε, όπως η 7600GT ή αν θα μπορούσε να λάβει την X1950 Η X1650 δεν είναι και πολύ καλή κάρτα σε όλα τα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω ότι δεν χρειάζεται κορυφαία spec κάρτα, επειδή όλα τα αγωνιστικά είναι να παίξω παιχνίδια, αλλά κανένας δεν είναι ότι οι νέες (αρχαιότερο από αυτούς είναι πιθανώς οκτώ ή εννέα ετών και έχεις αυτά τα μεταχειρισμένα). Το μόνο που χρειάζομαι νέα κάρτα γραφικών είναι επειδή έχω Flatout 2 και οδηγός λεωφορείου πιθανώς δύο παιχνίδια θα τρέξει καλύτερα για την νέα κάρτα μου από 64MB κάρτα. Εντάξει; |
|
| |||
| |||
| Ok, η 7600GT είναι περίπου την ίδια τιμή και εκτελεί φορτία καλύτερη από την X1650! Επίσης KC υπολογιστές που δεν είναι φθηνή Αν δείτε εδώ μπορείτε να πάρετε το X1650pro για £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι η κάρτα 7600GT AGP τότε, γιατί αν είναι PCI-E τότε αυτό δεν είναι καλό για μένα, επειδή δεν έχω καμία PCI-E slot για σκάφους μου; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορείτε να πάρετε την X1650pro και 7600gt και στις δύο AGP και PCI-e, προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι διαλέγετε το σωστό