![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam kupujete 512MB AGP karticu za dva tjedna vremena i samo ako se pitate će raditi ok sa mojim zajednica kao što je 4 godine, ali ima AGP utor? Molimo odgovorite uskoro. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha. Ako imate AGP utor ćete biti u redu.
| |||
| |||
| I ne treba dodatni izvor napajanja ja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji je to model matične ploče i što je potrošnja u vatima Vaše napajanje? Preuzimanje CPU-Z koji će ti reći što vaš model matične ploče
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ne brini, jer sam pročitao upute s interneta neki dan i to ne kažem da sam potrebna ekstra napajanje kabel, pa sam ionako kupuju iz KC Računala u Hastings East Sussex. Ja ću ih samo pitati prije nego što sam ga kupiti. BTW, karticu da sam kupovina je ovaj: AGP Sapphire X1650 Pro 512MB koja košta £ 47.00. Ima li još nešto da trebam znati o prije nego što sam ga instalirati? |
|
| |||
| |||
| Mislim da bi trebao izgledati za neku drugu karticu ako možete, poput 7600GT ili ako bi mogao dobiti X1950 The X1650 nije jako dobra kartica na svim
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne ja ne trebate vrh spec. karticu, jer sve što je igrati trkaće igre, ali da se nitko novi (najstariji su možda osam ili devet godina i dobio ih rabljeni). Svi mi treba nova grafička kartica je jer sam Flatout 2 i vozač autobusa eventualno oba pobjednik "na psihologiju" će se pokrenuti na bolje nove kartice od moje sadašnje 64MB kartica. OK? |
|
| |||
| |||
| OK, 7600GT je oko istu cijenu i izvodi bolje od hrpe X1650! Također KC Računala nije jeftina Ako tražite ovdje možete dobiti X1650pro za 38 £
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Je li 7600GT AGP karticu tada, jer ako je PCI-E onda nije dobar za mene, jer ja nemam PCI-E utor na mom brodu? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Možete dobiti X1650pro i 7600gt u obje AGP i PCI-e, pa budite sigurni da odaberete pravo neki
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preporuči Decent Grafička kartica za igranje - Newbie pitanja | zbersinger | Graphics Cards & Monitors | 6 | 21 studeni 2009 13:49 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| PSU i GFX card pitanje | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitors | 3 | 7. prosinac 2008 15:28 |
| Pitanje "grafičke kartice | deathsqad | Graphics Cards & Monitors | 4 | 20. veljača 2008 04:03 |
| Pitanje o Opći U Graphics Cards | hi345hello | Graphics Cards & Monitors | 6 | 5. prosinac 2007 15:09 |
| Thread Tools | |
| |