![]() |
|
| |||
| |||
| אני קונה כרטיס של 512MB AGP בתוך שבועיים, ואת הזמן רק תוהה אם זה יעבוד בסדר עם לוח כמו שלי הוא בן 4 שנים, אבל האם יש חריץ AGP? אנא ענה בהקדם. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. אם יש לך חריץ AGP אתה תהיה בסדר.
| |||
| |||
| אני לא צריכה תוספת כוח לאספקת אוכל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה דגם לוח האם הוא ומה הוא wattage את החשמל? להוריד CPU-Z כי אגיד לך מה מודל לוח האם
|
| |||
| |||
| לא לדאוג, כי קראתי את הוראות מהאינטרנט באותו יום, וזה לא אומר שאני צריכה תוספת חוט החשמל, אז בכל מקרה אני קונה מ KC מחשבי hastings מזרח Sussex. אני רק לשאול אותם לפני שאני קונה את זה. BTW, הכרטיס שאני קונה זה: AGP ספיר X1650 Pro 512MB, אשר עולה £ 47.00. יש עוד משהו שאני צריך לדעת על זה לפני שאני מתקין? |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה צריך לחפש אחר הכרטיס אם אתה יכול, כמו 7600GT או אם אתה יכול להשיג את X1950 ה X1650 הוא לא כרטיס טוב בכלל
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לא, אני לא צריך כרטיס spec העליון, כי כל משחק אני הוא racing משחקים, אך אף לא אחד, כי הם חדשים (הישן ביותר ואולי אלה הם שמונה או תשע שנים ישן יש להם יד שנייה). כל מה שאני צריך כרטיס מסך חדש, משום שיש לי Flatout 2 ו אוטובוס מנהלי ההתקנים ואולי שניהם משחקים יפעלו טוב יותר על כרטיס חדש מ 64MB כרטיס הנוכחית שלי. בסדר? |
|
| |||
| |||
| בסדר, את 7600GT הוא בערך באותו מחיר ומבצע המון X1650 יותר טובה! KC מחשבים גם לא כל כך זול אם אתה נראה כאן אתה יכול להשיג את X1650pro עבור £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| האם 7600GT כרטיס AGP אחר כך, כי אם זה PCI-E אז זה לא טוב לי, כי אין לי PCI-E משבצת על לוח? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה יכול להשיג את X1650pro ו 7600gt בשני AGP ו-PCI-E, כדי להיות בטוח שאתה לקחת את זכות אחת
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להמליץ על כרטיס מסך הגון משחקים - Newbie שאלה | zbersinger | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 21 נובמבר 2009 13:49 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| PSU ו GFX כרטיס שאלה | mrdaveyk | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 7 דצמבר 2008 15:28 |
| שאלה: "כרטיס המסך | deathsqad | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | ה -20 פברואר 2008 04:03 |
| שאלה לגבי כרטיסי מסך בכלל | hi345hello | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 15:09 |
| שרשרת כלים | |
| |