![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš esu supirkimo 512MB AGP kortelę dvi savaites laiko ir tiesiog įdomu, jei jis dirbs OK su mano lenta kaip jis yra 4 metai, bet jis turi AGP slot? Prašome atsakyti greičiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah. Jei turite AGP lizdas you'll be fine.
| |||
| |||
| Man nereikia papildomo maitinimo do I? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks modelis plokštė tai ir kokios galios yra jūsų maitinimo? Atsisiųsti CPU-Z kad jums pasakysiu modelis plokštę
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Nesijaudinti, nes aš perskaičiau iš interneto instrukcijas ir kitą dieną ji negali pasakyti, kad man reikia papildomo maitinimo laidą, tai vis tiek aš pirkti iš "KC Kompiuteriai Hastings East Sussex. Aš paklausti jų prieš jį nusipirkti. BTW, kortelės, kad aš perka tai: AGP Sapphire X1650 Pro 512mb, kurios išlaidos 47,00 £. Ar dar ką nors man reikia žinoti apie prieš jį įdiegti? |
|
| |||
| |||
| Manau, kad reikia ieškoti įvairių kortele, jei galite, pavyzdžiui, 7600GT arba jei galėtumėte gauti X1950 X1650 nėra labai geras kortelę visiems
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| No I don't need viršų spec kortele, nes visi man žaidimas lenktynių žaidimus, tačiau nė vienas iš jų, kad nauji (seniausi iš jų yra galbūt aštuonerių ar devynerių metų, ir gavo jų antrosios pusės). All I need nauja video korta, nes turiu Flatout 2 ir Bus Driver galbūt ir žaidimai veiks geriau nauja kortele nei mano pateikti 64MB kortelė. Gerai? |
|
| |||
| |||
| Gerai, 7600GT yra maždaug tą pačią kainą ir atlieka krovinių geriau nei X1650! Pat KC Kompiuteriai, kad pigūs nėra Jei ieškote čia galite gauti X1650pro už £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ar 7600GT Card AGP tada, nes jei ji PCI-E, tuomet tai nėra gerai man, nes aš ne PCI-E lizdo mano lenta? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Galite gauti X1650pro ir 7600GT tiek AGP ir PCI-E, todėl įsitikinkite, kad turite teisę pasirinkti vieną