![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem zakupu 512MB AGP karty w dwa tygodnie czasu i po prostu zastanawiasz się, czy współpracuje on z moją ok pokładzie jest 4 roku życia, ale ma slot AGP? Prosimy odpowiedzieć szybko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak. Jeśli masz slot AGP you'll be fine.
| |||
| |||
| I nie potrzebuje dodatkowego źródła zasilania mogę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki model płyty głównej to jest i jakie jest Pana Moc zasilacza? Pobrać CPU-Z że poinformuje nas, co modelu płyty głównej
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Nie martw się, bo przeczytać instrukcje z internetu na drugi dzień i nie mogę powiedzieć, że potrzebował dodatkowych zasilający, więc i tak jestem z zakupu KC Komputery Hastings w East Sussex. I zwróci je tuż przed mogę to kupić. BTW, karty że jestem skupu to: AGP Sapphire X1650 Pro 512mb które koszty £ 47,00. Czy coś jeszcze muszę wiedzieć na temat zanim go zainstalować? |
|
| |||
| |||
| Myślę, że powinieneś poszukać innej karty, jeśli możesz, jak 7600GT lub jeżeli można uzyskać X1950 W X1650 nie jest bardzo dobra karta na wszystkich
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| No I don't need a górę spec karty, ponieważ wszystko gra wyścigowa gry, ale nie to, że nowy (najstarszy z nich to prawdopodobnie osiem lub dziewięć lat i dostał je drugiej strony). All I Need nowej karty graficznej, ponieważ mam FlatOut 2 i ewentualnie Bus Driver obu gier będzie działać lepiej na nowej karty niż moja obecna karta 64MB. OK? |
|
| |||
| |||
| OK, 7600GT jest o tej samej cenie i ładunków wykonuje lepiej niż X1650! Również KC Komputery nie jest tanie Jeśli spojrzysz tu możesz pobrać X1650pro do £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Czy karty 7600GT AGP następnie, ponieważ jeżeli jest PCI-E to nie jest dobre dla mnie, bo nie mają gniazda PCI-E na moim forum? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Możesz uzyskać X1650pro i 7600gt zarówno AGP i PCI-e, więc pamiętaj, aby wybrać właściwą
![]() |
|
| Zakładki |