![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt cumpere un 512MB AGP Card, în două săptămâni de timp şi doar intrebam daca acesta va lucra cu ok meu bord ca acesta este de 4 ani, dar nu au un slot AGP? Vă rugăm să răspundeţi în curând. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Dacă aveţi un slot AGP va fi bine.
| |||
| |||
| Nu am nevoie de o suplimentare de alimentare cu energie trebuie să fac? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce model de placa de bază este şi ceea ce vă este wattage de alimentare? Descărca CPU-Z care iti va spune ce model de placa de bază pentru dvs.
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Să nu vă faceţi griji, pentru ca am citit instructiunile de pe Web de altă zi şi nu a spus că am nevoie de un cablu de alimentare suplimentar, asa ca oricum am de cumpărare de la Hastings Kč Computers în East Sussex. I le va cere, chiar înainte să cumpăr. BTW, de card, care sunt de cumpărare este aceasta: AGP Sapphire X1650 Pro 512MB care costurile de £ 47.00. Mai e ceva ce trebuie să ştiu despre înainte să-l instalaţi? |
|
| |||
| |||
| Cred că ar trebui să caute o altă carte, dacă poate, la fel ca 7600GT sau dacă aţi putea obţine X1950 De X1650 nu este o carte foarte bună la toate
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Nu, nu am nevoie de un top spec. carte, pentru că tot ce se juca jocuri de curse, dar nici unul nu sunt ca noi (cei mai vechi sunt, eventual, opt sau noua ani si le-am la mana a doua). Tot ce am nevoie de noi placă grafică este pentru că am Flatout 2 şi, eventual, Bus Driver ambele jocuri vor rula mai bine pe noua mea carte decât prezent 64MB Card. OK? |
|
| |||
| |||
| OK, 7600GT este de aproximativ acelaşi preţ şi îndeplineşte sarcini mai bine decât X1650! De asemenea, Kč Computers nu este că ieftine Dacă te uiţi aici puteţi obţine de X1650pro de £ 38
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cardul este 7600GT AGP apoi, pentru că în cazul în care este PCI-E, atunci nu este de bun cu mine, pentru că nu au nici un slot PCI-E mea de pe bord? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Puteţi obţine X1650pro şi în ambele 7600gt AGP şi PCI-e, deci, să vă asiguraţi că dreptul de a alege o
![]() |
|
| Marcaje |