![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Som kúpu 512mb AGP karty za dva týždne čas a len opýtať, ak to bude fungovať v poriadku s mojou doske, pretože je 4 roky starý, ale má AGP slot? Odpovedzte, prosím, v najbližšej dobe.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo. Ak máte AGP slot budete v pohodě.
|
|||
|
|||
|
Nechcem need extra napájanie mám?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čo je to model dosky a aká je vaša príkon napájanie?
Stiahnuť CPU-Z , Že vám povedia, čo model vašej dosky
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie je to strach, pretože som si prečítať návod z webu na iný deň, a to neříkal, že som potreboval extra napájací kábel, takže tak ako tak jsem nákup z KC Počítače v Hastings East Sussex. Zeptám sa tesne pred nimi som si ju kúpili.
BTW, na kartu, ktorú som nákup je to: AGP Sapphire X1650 Pro 512mb ktoré náklady 47,00 libier. Ešte niečo by som mal vedieť, ako si ju nainštalovať? |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že by ste mali hľadať inú kartu, ak môžete, rovnako ako 7600GT alebo, ak by ste mohli dostať X1950
V X1650 nie je príliš dobré karty na všetkých
|
|||
|
|||
|
No Nechcem need top spec kartu, pretože všetko, čo som sa hrať závodné hry, ale nikto je, že nový (najstarší z nich sú možno osem alebo deväť rokov a máme-ne druhej strane). Všetko, čo potrebujem novú grafickú kartu, pretože som Flatout 2 a vodič autobusu prípadne obe hry pobeží lepšie na novú kartu, ako mojej súčasnej dobe 64 MB karta. OK?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobre, že 7600GT je zhruba rovnaká cena a vykoná zaťaženie lepšie ako X1650!
Tiež KC Počítače Nie je pravda, že lacný Ak hľadáte tady môžete získať x1650pro za 38 libier
|
|||
|
|||
|
Je 7600GT AGP karty potom, pretože ak je to PCI-E potom to nie je dobré pre mňa, pretože som žiadny PCI-E slot na mojej doske?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Môžete získať X1650Pro a 7600GT v AGP a PCI-e, tak sa uistite, že si vyberiete ten správny