![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам купујете 512МБ АГП картицу за две недеље времена и само ако се питате ће радити ок са мојим заједница као што је 4 године, али има АГП слот? Молимо одговорите ускоро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха. Ако имате АГП слот ћете бити у реду.
| |||
| |||
| И не треба додатни извор напајања ја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који је то модел матичне плоче и што је потрошња у ватима ваше напајање? Скидати ЦПУ-З који ће ти рећи шта ваш модел матичне плоче
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Не брини, јер сам прочитао упутства са интернета неки дан и то не кажем да сам потребна екстра напајање кабл, па сам ионако купују из КЦ Рачунари у Хастингс Еаст Суссекс. Ја ћу их само питати пре него што сам га купити. БТУ, картицу да сам куповина је овај: АГП Саппхире Кс1650 Про 512МБ која кошта £ 47.00. Има ли још нешто да треба да знам о пре него што сам га инсталирате? |
|
| |||
| |||
| Мислим да би да изгледа за неку другу картицу ако можете, попут 7600ГТ или ако би могао добити Кс1950 Тхе Кс1650 није јако добра картица на свим
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Не ја не треба врх спец картицу, јер све што је играти тркаче игре, али да се нико нови (најстарији су можда осам или девет година и добио их кориштени). Сви ми треба нова графичка картица је јер сам Флатоут 2 и возач аутобуса евентуално оба игра ће се покренути на боље нове картице од моје садашње 64МБ картица. ОК? |
|
| |||
| |||
| ОК, 7600ГТ је око исту цену и изводи боље од хрпе Кс1650! Такође КЦ Рачунари није јефтина Ако тражите овде можете добити Кс1650про за 38 £
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да ли је 7600ГТ АГП картицу тада, јер ако је ПЦИ-Е онда није добар за мене, јер ја немам ПЦИ-Е слот на мом броду? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Можете добити Кс1650про и 7600гт у обе АГП и ПЦИ-е, па будите сигурни да изаберете право неки
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Препоручи Пристојан Графичка картица за играње - Питање за почетнике | зберсингер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21. новембар 2009 13:49 |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Псу и ГФКС цард питање | мрдавеык | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 7 децембар 2008 15:28 |
| Питање "графичке картице | деатхскад | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 20 фебруар 2008 04:03 |
| Питање о Општи У Грапхицс Цардс | хи345хелло | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 5 децембар 2007 15:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |